Wanderlust Symphonie

Wanderlust Symphonie

Wanderlust Symphonie

BLUE MONDAY: oferă cadou un bilet unui prieten, iar noi îți oferim unul ție. Adaugă 2 bilete în coș și plătești doar 1!

Joi, 16 ianuarie 2020, de la ora 18:00, la Auditorium Maximum, Clubul Oamenilor de Afaceri de Limba Germană din Transilvania de Nord (DWNT), în colaborare cu Young Famous Orchestra și Vladimir Agachi, invită clujenii la “Wanderlust Symphonie”, un concert de muzică simfonică reinventat în spirit nemțesc la Cluj-Napoca. Este modalitatea prin care clubul german a ales să sărbătorească zece ani de existență în Transilvania, o existență caracterizată de apropierea de mediul de afaceri și de comunitatea locală. Biletele au fost puse în vânzare online pe eventbook.ro, iar offline la cinematograful Florin Piersic și în rețeaua Humanitas. 

O adevărată călătorie muzicală în timp și spațiu (sugerată chiar prin alăturarea termeni lor nemțești “wandern”= a călători, “die Lust”= pasiune, dorință), programul este unul 100% cu spirit nemțesc și cuprinde Strauss, Mozart, Brahms, dar și Enescu și alți compozitori români, pentru a transpune, astfel, colaborarea culturală germano-română prin business și artă din mediul de afaceri direct pe scenă, în fața publicului meloman. Înainte de începerea concertului, DWNT invită proprietarii de business și antreprenorii transilvăneni să profite de o sesiune de networking în foyer, în care pot cunoaște potențiali parteneri de business într-un mod transparent și autentic: în afara spațiilor de birouri, dornici să îmbine utilul cu plăcutul și să pună bazele unei legături care întărește metafora colaborării trainice dintre spațiul germanofon și cel românesc mult dincolo de sala de spectacol.  

Povestea clubului DWNT a început în 2009, atunci când Ludger Thol, un neamț mutat în Cluj-Napoca, a pus bazele unor întâlniri lunare necesare pentru experți în căutare de soluții, veniți din Germania, Austria și Elveția, care să faciliteze acomodarea și gestionarea unor bune practici în mediul de afaceri local de la acea vreme. Prin sesiuni de consultanță, mediere și discuții cu specialiști care au adus valoare modelelor lor de business, întâlnirile s-au concretizat într-o asociație, iar membrii lui au reușit să crească împreună și să-și traducă reușitele în impact real asupra comunității în care s-au format. Invesțiile în zona Clujului și Transilvaniei au adus și continuă să aducă cu sine zeci de mii de joburi create, forță de muncă și venituri la bugetul local și național, consolidând simultan reputației României în general, și a Clujului, în special, în afara țării.

Wanderlust Symphonie este, așadar, o componentă nouă în tradiția Recepției private de Anul Nou ce găzduiește membrii clubului în fiecare lună de ianuarie, și marchează zece ani de lobby și colaborare multiculturală, cu realizări și progrese în domenii ca producție, IT, consultanță, bancar, transporturi, sănătate și construcții, sărbătorind profesionalismul și respectul din afaceri chiar prin muzica țărilor care au dat lumii cei mai importanți compozitori de muzică clasică din lume. Implicarea Young Famous Orchestra este, așadar, departe de a fi întâmplătoare, una dintre cele mai importante perioada din formarea dirijorului Vladimir Agachi având loc chiar în Germania, la Berlin. În 2020, așadar, arta colaborării ajunge pe scenă. 

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe