fbpixel
Skip to main content

Vița de Vie

BT Live #8

Vița de Vie BT Live #8

Vița de Vie
@ BT Live powered by Banca Transilvania

Open doors: 20.00h
Intrare: 30lei
Biletele sunt in vanzare in avans, la club si online pe eventbook.ro
-----------------------------
Având piese emblematice pentru cultura muzicală autohtonă, Viţa de Vie a reuşit în cei 20 de ani de existenţă să devină şi să se menţină ca una din cele mai importante şi apreciate trupe din România.
Alternativul lor ludic dublat de nervul, umorul şi conştiinţa socială a lui Adrian Despot poartă publicul prin zone muzicale alternative rock și hardcore, cu influențe jazz, rap, sau reggae şi împletește armonios latura melodic- romantică cu subiectele și temele actuale non-mainstream. Implicarea socială şi comentariul direct, dar fin, menţin Viţa de Vie la fel de tânără, proaspătă şi relevantă astăzi ca la începuturi, iar asta se simte în toate apariţiile lor, fie ele discografice, TV sau în concertele debordante de energie.

Pe 29 octombrie, Vița de Vie au lansat un nou álbum, ”un amalgam de emoție și energie, decantat prin filtrul celor 20 de ani petrecuți pe metereze” - Adrian Despot.

www.facebook.com/vitadevie

----------------------------------
BT Live reuneşte câteva dintre cele mai valoroase şi reprezentative nume ale muzicii alternative româneşti.

Într-o perioadă în care compozițiile muzicale originale și complexe nu primesc aprecierea meritată, Banca Transilvania suține spiritul artistic românesc, dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară.

www.bancatransilvania.ro

we also recommend

07.07.2022
Concert MARIA RĂDUCANU - ,,DOR DE FADO”

Grădina cu Filme – Cinema & More
Grădina cu Filme CREART, Bucuresti

24.07.2022
DE LA RĂSĂRIT LA APUS


Biserica fortificata Prejmer, Prejmer