fbpixel
Skip to main content

URMA

BT Live #12

URMA BT Live #12

URMA
@ BT Live powered by Banca Transilvania

Open doors: 20.30h
Intrare: 30 lei

------------------------
URMA revine pe scena din Control într-o nouă formulă, cu prilejul unui concert încadrat în seria BT Live, fiind una dintre cele mai valoroase reprezentante ale alternativului românesc. Rock-ul acustic amprentat cu acordurile de vioară, saxofon și flaut, au cucerit publicul URMA din țară, dar și de peste hotare, prin turneele lor europene. Apreciată și recunoscută pentru calitatea producțiilor sale discografice și a complexitații showurilor sale, URMA ne va întâmpina pe 23 februarie cu un repertoriu din care nu vor lipsi píesele consacrate în primii ani („Buy Me With A Coffee), dar și cu cele descoperite pas cu pas pe parcursul călătoriei lor muzicale din ultima perioadă, incluse pe cel de-al 4lea álbum al trupei `Lost End Found`. Dintre acestea putem menționa `Terminus`, `All Wrong` sau `Cine Iubeste și Lasă`.

www.facebook.com/urmabook
================================
Seria de concerte BT Live inițiată în 2016 de Banca Transilvania în parteneriat cu clubul Control, reuneşte câteva dintre cele mai valoroase şi reprezentative nume ale muzicii alternative româneşti.

Într-o perioadă în care compozițiile muzicale originale și complexe nu primesc aprecierea meritată, Banca Transilvania suține spiritul artistic românesc, dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară.

www.bancatransilvania.ro

we also recommend

voucher valabil 2 luni de la achiziție
Experimenteaza - curs online de pictura pentru incepatori


Online, pe zoom.us

Bilet general ARTA-Acasă
august 2020
Bilet general ARTA-Acasă


Online

Concert HEALING RAGAS - santur Satyendra Singh Solanki
disponibil pentru vizionare în perioada 7-13.08
Concert HEALING RAGAS - santur

Satyendra Singh Solanki
Online