fbpixel

SWORDS - Spoken Word Sessions S2E1

SWORDS - Spoken Word Sessions S2E1

SWORDS - Spoken Word Sessions S2E1

SWORDS - Spoken Word Sessions S2E1: love & war performance de Cosmin Perța, Iulian Morar | Invitați: Claudiu Komartin, Livia Ștefan și Mihai Ivașcu | 3 decembrie, Control Club

Seria de evenimente SWORDS - Spoken Word Sessions revine cu un episod special: un performance love & war de Cosmin Perța și Iulian Morar - duminică, 3 decembrie, de la ora 19, la Control Club. Evenimentul îi are ca invitați pe autorii Claudiu Komartin, Livia Ștefan și Mihai Ivașcu. Performance-urile lor vor fi completate de un set audio-vizual de Iulian Morar.

Biletele, în număr limitat, sunt disponibile în rețeaua Eventbook.

Claudiu Komartin este poet, traducător, editor și performer. A publicat șase volume de poezie pentru care a primit câteva dintre cele mai prestigioase premii literare din România. Volumele sale au fost traduse în germană, sârbă, turcă și bulgară. A editat și îngrijit aproape o sută de cărți și antologii de poezie românească și mondială.

Livia Ștefan este autoarea volumelor de poezie re.volver (CDPL, 2012), Lolita32 (2016) și Thanato Hotel (2019, 2022) - ultimele două apărute la Casa de Editură Max Blecher. Se mai ocupă cu fotografia, muzica și performance-urile.

Mihai Ivașcu scrie poezie și teatru și lucrează ca specialist în comunicare pentru diferite entități și proiecte. A debutat în poezie în 2019 (pe cer jetoane, CDPL) și în teatru, ca dramaturg-performer, în 2023 (AZI NU, Bastionul din Târgu Mureș).

Cosmin Perța este poet, prozator, eseist, performer și manager cultural. În ultimii 20 de ani a publicat 6 volume de poezie, a făcut o instalație poetică multimedia, a organizat câteva zeci de evenimente poetice, a ținut ateliere de scriere și a performat în zeci de festivaluri pe patru continente.

Iulian Morar este creatorul și protagonistul edițiilor Midweek Tapes din Control, având totodata multe participări muzicale la diverse evenimente de spoken word din București.

SWORDS - Spoken Word Sessions își propune să aducă laolaltă poeți, actori, autori și performeri, în spectacole spoken word, completate de muzică și proiecții multimedia. Curatori: Cosmin Perța și Iulian Morar.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe