SWORDS - Spoken Word Sessions cu Elena Vlădăreanu, Radu Nițescu și Antonia Mihăilescu | Control Club | 14.01

SWORDS  - Spoken Word Sessions cu Elena Vlădăreanu, Radu Nițescu și Antonia Mihăilescu  | Control Club | 14.01

SWORDS - Spoken Word Sessions cu Elena Vlădăreanu, Radu Nițescu și Antonia Mihăilescu | Control Club | 14.01

La început de an, SWORDS - Spoken Word Sessions revine cu a doua serie de evenimente de îmbină performance-uri spoken word cu muzică și proiecții multimedia. Primul episod îi are ca invitați pe Elena Vlădăreanu, Radu Nițescu și Antonia Mihăilescu, într-un eveniment moderat de Cosmin Perța – duminică, 14 ianuarie, de la ora 19, la Control Club. Performance-urile vor fi completate de un set audio-vizual de Iulian Morar.

Biletele, în număr limitat, sunt disponibile în rețeaua Eventbook.

Elena Vlădăreanu este scriitoare și jurnalistă. Vorbește despre filme la Radio România Cultural și scrie tot felul de texte, de la poezie la text academic. A publicat mai multe volume de poezie, proză, literatură pentru copii și e interesată de a crea poezie cu ajutorul altor medii, cum ar fi imaginea și sunetul.

Radu Nițescu (n.1992) a publicat trei volume de poezie: gringo (2012, Casa de Pariuri Literare), Dialectica urșilor (2016, Casa de Editură Max Blecher) și Satao (2020, Casa de Editură Max Blecher). A publicat poezii și traduceri în diverse reviste și antologii și a avut lecturi în mai multe orașe din România și în Germania, Bulgaria și Turcia. În 2016, a primit premiul pentru poezie în limba română Nepotu’ lui Thoreau pentru volumul Dialectica urșilor și în 2020, premiul Tânărul Scriitor al Anului pentru Satao

Antonia Mihăilescu (n. 1999) este studentă la Facultatea de Teatru, Secţia Regie – Universitatea Naţională de Arte „George Enescu”, Iaşi. Membră a Casei de Poezie Light of ink şi organizator în cadrul Maratonului de Poezie online, al Festivalului Zile şi Seri de Literatură Doinaş SAD și Cenaclului Literar „Brumaru”. De două ori finalistă în cadrul concursului LicArt, câștigătoare a concursului de debut Alexandru Mușina cu volumul de debut „Note din secolul kitsch” (editura Tracus Arte).

Cosmin Perța este poet, prozator, eseist, performer și manager cultural. În ultimii 20 de ani a publicat 6 volume de poezie, a făcut două instalații poetice multimedia, a organizat câteva zeci de evenimente poetice, a ținut ateliere de scriere și a performat în zeci de festivaluri pe patru continente.

Iulian Morar este creatorul și protagonistul edițiilor Midweek Tapes din Control, având totodata multe participări muzicale la diverse evenimente de spoken word din București.

SWORDS - Spoken Word Sessions își propune să aducă laolaltă poeți, actori, autori și performeri, în spectacole spoken word, completate de muzică și proiecții multimedia. Curatori: Cosmin Perța și Iulian Morar.

Biletele sunt disponibile în număr limitat și pot fi achiziționate în avans, la prețul de 40 de lei, online prin Eventbook.ro și în rețeaua partenerilor Eventbook. În ziua evenimentului, biletele vor putea fi achiziționate la prețul de 50 de lei.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe