fbpixel
Skip to main content

Smida Jazz Festival 2021

Smida Jazz Festival 2021

Pe parcursul a 2 zile și 2 nopți, vineri și sâmbătă, 20 & 21 august, vă invităm să petreceți o vacanță în munți, în care vă veți putea bucura de abordările curajoase în muzică ale grupurilor de jazz locale și internaționale și de natura sălbatică din Parcul Natural Apuseni.

Artiștii ediției 2021 sunt Eivind Aarset & Jan Bang [NO], Gianluca Petrella “Cosmic Renaissance” [IT], Kosmo Sound [BE], Fraktale [PL], Novan Experiment [HU], Hugo Kant [FR], Waclaw Zimpel [PL], UNCUT [RO], Karpov not Kasparov [RO], Acetobă [RO].

Înainte a achiziționa bilete la Smida Jazz Festival 2021 vă rugăm să vă informați cu privire la regulile și condițiile de acces la eveniment, disponibile aici.

Biletul de tip Abonament Festival permite accesul pe toată durata evenimentului (20 august, 10 AM – 22 august, 10 AM), în perimetrul festivalului, adică la concerte, activități (în afară de cele care presupun o taxă suplimentară de participare), spații recreative, baruri, food-court, toalete (tip container) și altele.

Biletul de tip Abonament Festival & Camping permite accesul pe toată durata evenimentului, 20 august/ 10 AM – 22 august/ 10 AM, în perimetrul festivalului și al campingului – adică spații pentru corturi, spații recreative, toalete (tip container), lavoare. 

Anul acesta campingul NU va fi dotat cu dușuri.

Biletul de tip 1 zi Festival (Vineri sau Sâmbătă) permite accesul unei singure persoane pentru 1 zi, la alegere dintre cele 2 zile de eveniment (vineri, 20 august, 10 AM – 21 august, 10 AM sau sâmbătă, 21 august, 10 AM – 22 august, 10 AM), în perimetrul festivalului, adică la concerte, activități (în afară de cele care presupun o taxă suplimentară de participare), spații recreative, baruri, food-court, toalete tip container și altele.

Biletul de tip Abonament CAMPER permite accesul în zona dedicată rulotelor și autorulotelor pentru 1 autovehicul. Toate persoanele care vor utiliza autovehiculul trebuie să achiziționeze și câte un bilet de tip Abonament Festival & Camping.

Inclus: acces la facilitățile din camping (toalete tip container, lavoare), acces la curent electric, sursă de apă menajeră, deversare casetă toaletă.

Anul acesta campingul NU va fi dotat cu dușuri.

Biletele de tip Abonament Festival sau Festival & Camping permit accesul în festival și camping:

  • persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare

SAU

  • persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore și care acoperă întreaga durată a evenimentului (20 august, 10 AM – 22 august, 10 AM) ca și valabilitate.

Biletele de tip acces pentru 1 zi Festival permit accesul în festival:

  • persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare

SAU

  • persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore.

           SAU

  • persoanelor care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

La eveniment NU va fi disponibil un punct de testare rapidă.

Copiii cu vârste până în 14 ani, dovedită de un act de identitate, beneficiază de intrare liberă în festival și camping, doar însoțiți de către un adult, în baza unei brățări speciale care se va elibera, de către Organizator, la punctul de check in.

Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la eveniment și de la verificarea în Registrul electronic național de vaccinare.

Urmăriți mai multe detalii despre program, camping, food court, parcare și mijloacele de transport în comun pentru deplasarea înspre și dinspre Smida pe canalele noastre de comunicare:

 www.smidajazz.ro.

www.fb.com/smidajazz

www.instagram.com/smidajazz