Skip to main content

Smida Jazz Festival 2017

Order tickets
Smida, Parcul Natural Apuseni Cluj-Napoca 25-27 Aug 2017 79.00 LEI (full pass - early-bird)
Smida Jazz Festival 2017

Iubitorilor de muzică și natură, ambele în stare pură, suntem bucuroși să vă invităm pentru a doua oară la Smida Jazz Festival, un eveniment open-air dedicat jazz-ului contemporan, care va avea loc între 25 și 27 august, chiar în inima Parcului Natural Apuseni, mai exact în pitorescul sat Smida (Beliș, Cluj), care se găsește la aproape 90 de kilometri asfaltați de Cluj-Napoca.

În acest cadru natural feeric, în timpul zilei se vor desfășura felurite activități în aer liber, iar odată cu venirea serii vom explora sunetele jazzistice emise de 9 trupe, atât din România, cât și din străinătate, câte 3 pe zi, timp de 3 zile. Trompetre, JazzyBIT și Iordache sunt numele celor 3 trupe românești care ne vor (în)cânta în cadrul acestei ediții, iar Sickpicnic [Ungaria] și The Kandinsky Effect [Franța] sunt primele două nume străine, urmând să vi le dezvăluim treptat și pe celelalte 4.

La fel ca în ediția-pilot, vom aranja anume o zonă pentru a campa, având însă la dispoziție și alternativa de a înnopta la una dintre pensiunile vecine. Totodată, vor fi amenajate un food court, baruri și o parcare.

Serile de vară cu adieri de jazz live printre crestele Apusenilor nu sunt departe, așa că luați-vă acum abonament la prețul special de 79 de lei, valabil între 01 februarie și 26 martie 2017. Copiii cu vârste până-n 14 ani beneficiază de intrare liberă.

Pentru mai multe informații:

Website: www.smidajazz.ro
Facebook: www.fb.com/smidajazz
RSVP: www.fb.com/events/434432470060675

 

we also recommend

American Anarchist / Anarhistul american One World Romania 10 - secțiunea Animale Politice
14.03.2017
American Anarchist / Anarhistul american

One World Romania 10 - secțiunea Animale Politice
Cinema Muzeul Taranului - Studio H. Bernea

Hocico live at JamStage + Special Guests: Predicator Monk & Oblivion Soundwave
25.03.2017
Hocico live at JamStage

+ Special Guests: Predicator Monk & Oblivion Soundwave
JamStage