Skip to main content

Smida Jazz Festival 2017

Order tickets
Smida, Parcul Natural Apuseni Cluj-Napoca 25-27 Aug 2017 99.00 LEI (full pass - presale)
Smida Jazz Festival 2017

Iubitorilor de muzică și natură, ambele în stare pură, suntem bucuroși să vă invităm pentru a doua oară la Smida Jazz Festival, un eveniment open-air dedicat jazz-ului contemporan, care va avea loc între 25 și 27 august, chiar în inima Parcului Natural Apuseni, mai exact în pitorescul sat Smida (Beliș, Cluj), care se găsește la aproape 90 de kilometri asfaltați de Cluj-Napoca.

În acest cadru natural feeric, în timpul zilei se vor desfășura felurite activități în aer liber, iar odată cu venirea serii vom explora sunetele jazzistice emise de 9 trupe, atât din România, cât și din străinătate, câte 3 pe zi, timp de 3 zile. Programul muzical al acestei ediții este alcătuit din cele trei capete de afiș: GoGo Penguin - Marea Britanie (pentru prima oară în România), Bugge Wesseltoft’s New Conception of Jazz - Norvegia și Tingvall Trio - Germania, formațiile străine Eric Vloeimans’ Gatecrash - Olanda, The Kandinsky Effect - Franța și Sickpicnic - Ungaria și cele românești Iordache, JazzyBIT și Trompetre.

La fel ca în ediția-pilot, vom aranja anume o zonă pentru a campa, având însă la dispoziție și alternativa de a înnopta la una dintre pensiunile vecine. Totodată, vor fi amenajate un food court, baruri și o parcare.

Serile de vară cu adieri de jazz live printre crestele Apusenilor nu sunt departe, așa că luați-vă acum abonament la prețul de 99 de lei, valabil între 3 aprilie și 20 august 2017. Prețul final, valabil între 21 și 25 august, va fi de 119 lei, iar biletele pentru o zi, care vor putea fi cumpărate doar la festival, vor costa 45 de lei. Copiii cu vârste până-n 14 ani beneficiază de intrare liberă.

Pentru mai multe informații:

Website: www.smidajazz.ro
Facebook: www.fb.com/smidajazz
RSVP: www.fb.com/events/434432470060675

 

we also recommend