fbpixel
Skip to main content

RELATIVE 10 ani / STK (Stanker)

RELATIVE 10 ani / STK (Stanker)

Aniversăm 10 ani de activitate dar, trebuie să vă anunțăm că considerăm că ne situăm de abia la început de drum. Cum am rezistat aceşti ani, depașim acest moment şi venim cu piese noi, video si un turneu de primavară aniversar.

Contemporan vorbind, Relative inseamnă: Julia Kocis JKalienlady (tobe), Gagyi Botond (vocal), Looch Lars (chitară) și Zeeknu Relative (chitară bass).

Relative este o trupă clujeană de rap metal / hardcore punk, care şi-a început activitatea susţinând concerte la începutul anului 2009. Stilul performat ar putea fi numit chiar deviant, fapt datorat eterogenităţii grupului, membrii având gusturi muzicale diferite.

Mai important decat stilul muzical căruia ar vrea o trupă să îi aparţină, este mesajul pe care vrea sa-l transmită, şi starea pe care vrea să o provoace. Ca şi scop muzical, îşi propun să emită un sound care să trezească o energie jovială, invitând în acelaşi timp la o upgradare mental. E mai mult o rebeliune strategică şi mai puţin instinctivă contra propriilor limite mentale, decât una vis-à-vis de sistem.

SPOTIFY: https://open.spotify.com/artist/6tXupBZjQ6lLajXntaxjY8
FB: https://www.facebook.com/relativeband/
Instagram:https://www.instagram.com/relative_band_romania/

Invitaţi Speciali în deschidere: STK (Stanker), Iasi

“metal alternativ cu influente stoner”.

Undeva spre sfarsitul verii lui 2017, 4 tineri se aduna intr-o incapere antifonata, la marginea a ce-a fost odata un Iasi industrial. Nu cu foarte multe in comun – poate doar cu numele de domnitori romani – Dragos (chitara), Bogdan (tobe) si cei 2 Vlazi (bas si voce) si-au propus inca de la prima intalnire sa faca zgomot.

Odata cu evolutia firelor melodice vine si nevoia unei identitati, a unui raspuns la ipotetica intrebare: “Cine canta asta?” Raspunsul avea mai degraba sa alimenteze o urmatoare intrebare: “...si asta de la ce vine?!” Evident, baietii n-au fost pregatiti pentru o alta intrebare, asa ca au ramas fideli numelui in speranta ca publicul o sa-si dea propriile definitii. Acel nume e Stanker [Stancăr] si se doreste a fi tratat ca atare!

La aceasta cruciada muzicala se alatura grupului al 5-lea membru si al 2-lea chitarist, in persoana maestrului Sabin. Inca de la prima interactiune cu trupa, acesta isi permite sa se joace cu golurile sonore ale pieselor si sa-si gaseasca imediat locul, care parca se astepta ocupat inca de la inceput.

In formula 2.0 si la doi ani de la timidele inceputuri, baietii isi propun sa se faca auziti cat mai des si cat mai bine, cu viitoare concerte pe plan local si (speram!) nu numai.
Oriunde si oricand avem ocazia, suntem pregatiti sa luptam cu voi!

https://www.facebook.com/stankerband/

we also recommend

IN LOVE AGAIN – DIN NOU ÎNDRĂGOSTIȚI
27.07.2022
IN LOVE AGAIN – DIN NOU ÎNDRĂGOSTIȚI


Biserica fortificată Criț

FINALE
31.07.2022
FINALE


Biserica Viscri