Princess ‘n Concert

Princess ‘n Concert A Royal Night Out. With Kids and Princesses

Princess ‘n Concert

A Royal Night Out. With Kids and Princesses

PRINCESS ‘N CONCERT

A Royal Night Out. With Kids and Princesses
 

Un concert de poveste. Cu Vladimir Agachi, Young Famous Orchestra, Cătălina Roibu, David Todoran și Adela Todoran - David & The Six Martini, Ruslan Bârlea și The Beat – Royal School in Transylvania.

——

Luni, 30 octombrie 2017, de la ora 19:00, clujenii sunt invitați să participe la un concert de muzică clasică cu adevărat special, alături de dirijorul Vladimir Agachi, și membrii orchestrei Young  Famous. Orchestra îi va avea ca invitați pe Cătălina Roibu (voce), David Todoran și Adela Todoran – soliștii David & The Six Martini, Ruslan Bârlea - Teatrul Național Cluj-Napoca și școala de muzică The Beat, prin câțiva dintre tinerii ei talentați. Evenimentul are loc în consacratul Auditorium Maximum, iar biletele se găsesc pe eventbook.ro și la casieria cinematografului Florin Piersic.

 

Poveștile și basmele creează o lume aparte în timpul copilăriei, însă mulți uităm să ne bucurăm de magie odată ce responsabilitățile iau locul jocurilor. Royal School in Transylvania prezintă PRINCESS ‘N CONCERT – A royal night out. With kids and princesses., un concert dedicat familiei, în care poveștile copilăriei prind viață pe scenă, spre încântarea tuturor – mici și mari.

Dar ce ai spune dacă ai avea ocazia să trăiești o seară cu adevărat regală, împreună cu familia ta? ☺️

Bilete VIP îți asigură o experiență de neuitat! Ai o limuzină la dispoziție pentru a ajunge la concert ca un adevărat personaj de poveste și loc asigurat în loja oficială, iar la finalul concertului te bucuri de o cină inedită împreună cu dirijorul Vladimir Agachi și 3 dintre soliștii concertului într-un decor deosebit, la restaurantul de lux ? 

Pentru prima dată, ai ocazia de a cunoaște omul din umbra artistului. Vei avea multe de povestit despre asta!

 

 

Iubitorii cunoscutelor personaje se vor bucura de un show muzical fantastic și o producție de scenă impresionantă, ambele inspirate din poveștile faimoase ale unei lumi în care visele devin realitate pentru întreaga familie. Programul va cuprinde fragmente din coloanele sonore ale ecranizărilor devenite celebre. Cadrul feeric încurajează un dress code deosebit pentru copii și părinți – o șansă unică pentru ca accesoriile de prinți și prințese să completeze decorul magic al unei zile, altfel banale, de luni. Ocazia de a întâlni o prințesă adevărată se poate ivi chiar în acea seară.

 

Young Famous Orchestra a concertat alături de pianistul Casei Regale, Dan Grigore, de cel mai bun violonist al Republicii Moldova, Ilian Gârneț, unul dintre cei mai vizibili psihologi români, Daniel David, de violonistul Sabin Penea, de solista Analia Selis, compozitorul argentinian Mariano Castro, bandoneonistul Omar Massa și celebra voce Irina Margareta Nistor.


 

Orchestra va fi dirijată de bagheta clujeanului Vladimir Agachi, unul dintre cei mai activi și apreciați tineri dirijori români. Apariţiile sale sunt caracterizate de o deschidere specială către public: caracterul formal şi adesea sobru al concertelor de muzică clasică este înlocuit de un dialog concret cu spectatorii, de o prezentare inedită şi „hazlie” a partiturilor pe care le dirijează.

 

În anul 2015, Vlad Agachi fondează asociaţia Young Famous. Palmaresul său artistic este conturat de concerte alături de filarmonicile din România şi cele internaţionale (Porto, Wrocław, Boston, Haifa, Arkhangelsk, Piura), precum și de obţinerea unor burse internaţionale, printre care participarea la prestigiosul festival de la Tanglewood (SUA).

 

Young Famous Orchestra a debutat în primăvara anului 2015, iar concertele acesteia au adus în sală aproximativ 10 000 de persoane. Orchestra creează legături valoroase între cei mai talentați tineri instrumentiști români și muzicieni consacrați cu reputație internațională. Conceptul Young Famous își propune să readucă muzica clasică în prim-planul vieții culturale românești printr-o abordare modernă a concertului simfonic și apropierea acestuia de publicul tânăr.

Detalii și bilete pe www.youngfamous.ro.

Proiectul este susținut de Primăria Municipiului Cluj-Napoca.

 

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe