Princess Chelsea | Control Club

Princess Chelsea | Control Club

Princess Chelsea | Control Club

Artista neozeelandeză Princess Chelsea revine la București, vineri 28 octombrie, la Control Club, alături de trupa sa live, în cadrul turneului de promovare pentru noul album, Everything Is Going To Be Alright, ce va fi lansat în toamna aceasta.

Biletele sunt disponibile prin Eventbook.ro.

Chelsea Nikkel, cunoscută sub numele de scenă Princess Chelsea, a studiat pianul în format clasic, dar a cochetat și cu percuția, chitara și clarinetul. Face parte din colectivul de muzicieni pop asociat casei de discuri Lil’ Chief Records (The Brunettes, Ruby Suns, Lawrence Arabia) și este cunoscută pentru colaborările cu Jonathan Bree.

Princess Chelsea a debutat în 2011 cu albumul Lil’ Golden Book, iar stilul său baroque pop cu influențe clasice i-a adus aprecierea criticilor. New Zealand Herald a lăudat-o pentru „vocea angelică și mintea ageră”, iar The Guardian a prezentat-o în secțiunea New Band of the Day după ce videoclipul The Cigarette Duet a atras peste 40 de milioane de vizualizări.

Ulterior, Princess Chelsea a mai lansat patru albume de studio, cel mai recent fiind Everything Is Going To Be Alright ce urmează să apară în 7 octombrie, la casa de discuri Lil’ Chief Records. Noul album își propune să surprindă energia concertelor live, fiind produs chiar de artistă. Aranjamentul muzical se îndepărtează de stilul bedroom pop, mergând către un sound axat pe chitară, un tribut adus influențelor sale, The Cars și The Breeders.

Princess Chelsea enthrals in the hereafter on “Forever Is A Charm” – Beats Per Minute

If you have a stomach for the ravishingly strange, check out Chelsea Nikkel's magical yet menacing morality tales – The Guardian

Angelic vocals and acerbic wit – New Zealand Herald

http://www.princesschelsea.co.nz/

Princess Chelsea – The Forest (video) : https://youtu.be/CqIFmrXscbU

Princess Chelsea – Forever Is A Charm (video) : https://youtu.be/7xy-7bngAPk

Concertul Princess Chelsea de la București este organizat de Control Club și LIVELAND.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe