Petrecerea ”Nunta fără dar”

Petrecerea ”Nunta fără dar” Nunta viitorului va fi fără obligații și cu multă, multă distracție!

Petrecerea ”Nunta fără dar”

Nunta viitorului va fi fără obligații și cu multă, multă distracție!

Dacă te-ar costa 100 de lei să mergi la o nuntă, ai mai refuza vreo invitație? Probabil că nu, mai ales dacă organizatorii ți-ar promite o distracție cu dans până în zori și supermuzică. Ei bine, exact despre asta este „Nunta fără dar”, așa că, pe 15 martie, începând cu ora 20.00, la Terra Events Hall (bd Lacul Tei nr 1 bis, sector 2) te provocăm, în PREMIERĂ, la dans și distracție, FĂRĂ OBLIGAȚII, risipă de mâncare și cheltuială mare.

Tot ce trebuie să aduci sunt: biletul electronic, pentru a fi scanat la intrare și cheful de distracție. Apoi te vei putea delecta cu un aperitiv și o șampanie la sosire, iar mai spre miezul nopții, cu o felie de tort, toate incluse în prețul biletului. Printre delicii te așteptăm pe ringul de dans, să tocim pingelele, cum spune o vorbă românească, să cântăm și să ne bucurăm alături de mirii care își doresc două lucruri: să se distreze alături de tine și să își amintească întotdeuna că au avut cea mai tare petrecere de nuntă.

Ideal ar fi să vii cât mai devreme, ca să nu ratezi dansul mirilor și să pleci cât mai târziu, că cine știe, poate prinzi buchetul sau jarteaua și la anul vrei și tu  „Nunta fără dar”. În rest, pe scenă, DJ-ul face legea, vorba cântecului, iar noi vom avea, nu unul, ci mai mulți maeștri ai mânuirii platanelor la nunță, care ne-au pregătit superpiese.

Atmosfera e de club, așa că nu ai nevoie de rochie lungă sau papion, ca să poți intra, ci doar de încăltări comode, ca să poți „ține” hora, fără să te doară picioarele și spatele.

Și încă ceva IMPORTANT: cumpărarea biletului nu asigură rezervarea mesei, pentru aceasta fiind nevoie de o confirmare telefonică sau pe Whatsapp, la numărul 0770.169.294, care poate fi dată pentru grupuri de minimum 6 persoane.

Biletele sunt în număr limitat și s-au pus în vânzare pe eventbook.ro, la prețul general de 100 de lei + taxe.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe