fbpixel
Skip to main content

Omul cu Șobolani - Singur Împotriva Nimãnui

Lansare Single & Videoclip

Omul cu Șobolani - Singur Împotriva Nimãnui Lansare Single & Videoclip

Una dintre cele mai titrate și longevive trupe autohntone, Omul cu Șobolani revine pe scena sãlii Berlin cu lansarea de clip pentru cel de-al șaptelea single, Singur Împotriva Nimãnui, de pe Fabrica de Păpuși - album apãrut anul la finele anului trecut.

Cele 6 single-uri deja lansate – Căprioara Acerbă, Oglinzi, Binili Învinge, Vorbești În Somn, Iepurele Ateu și Proastă Ţestoasă sau Fabrica de Pãpusi – conturează un material discografic actual și energic, precum și o reconectare la mesajul social din primii ani ai trupei - care între timp a scos opt albume, filmat peste treizeci de videoclipuri cu o abordare mereu nouă, susținut sute de concerte și se aflã la a treia generație de fani. OCS deplaseazã la Control formula consacratã: Dan Amariei (vocal), Nicolae Aramă (chitară), Mihnea Dobrotă (tobe) și Radu Andrei (bas) pentru un show de zile mari.

https://www.facebook.com/omulcusobolanii/
https://www.youtube.com/user/OCSoficial
https://www.instagram.com/omulcusobolani/?hl=ro

În deschidere, trupa Barter - un proiect acustic început în 2014. Încă de la început, muzica lor a mers pe o abordare directă și personală. Din 2015 piesele lor au început să prindă viață în concerte live, iar după ce acestea au fost testate suficient, în 2017 s-a facut debutul discografic al trupei, prin albumul Trock. Barter înseamnă Matei Puticiu (voce), Răzvan Găzdaru (chitară), Tedi Dosa (bas) și Ati de Chile (tobe)

Bilete: 40 lei - presale / 50 lei - at the door (în limita disponibilității)

we also recommend

Omu Gnom
13.03.2020
Omu Gnom


fabrica

Luna Amară - din Cercuri BT Live Limited Edition
05.03.2020
Luna Amară - din Cercuri

BT Live Limited Edition
Club Control

Concert F.Charm Lansare album "Sânge de taur"
07.03.2020
Concert F.Charm

Lansare album "Sânge de taur"
Club No Name