om la lună lansare ‘Dans’

om la lună lansare ‘Dans’

om la lună lansare ‘Dans’

om la lună lansează ‚Dans’, vineri, 31 iulie, printr-un concert la Arena Tei din București.

Danseste un album compus în perioada de izolare, membrii trupei locuind împreună 15 zile, timp în care au compus șase piese despre stările pe care le-au experimentat de la începutul pandemiei. Bune și rele, de la frică și incertitudine, la tihnă și recunoștință pentru timpul dat. Este o invitație în universul personal al trupei în care publicul va descoperi și vulnerabilitate și siguranță și revoltă și deznădejde, într-un discurs sincer, extrem de diferit stilistic de la o piesă la alta. Un indie rock cu o mulțime de influențe, de la alternative și post rock, la disco și electro pop.

“Toată perioada aceasta a fost ca un dans cu stările și cu sentimentele noastre. Am învățat pași noi, ne-am împiedicat adesea, ne-am călcat unii pe alții pe picior, am vrut să ne oprim din dansat, am desăvârșit mișcările vechi și ne-am aventurat la unele și mai dificile. Am dansat cu ochii strânși, privindu-ne ochi în ochi sau uitându-ne la cer. Am dansat în toate felurile. A fost un timp cu noi înșine din care am încercat fiecare să învățăm câte ceva. Să trecem de la lamentare și deznădejde, la o perspectivă nouă de reevaluare a lucrurilor importante, de regăsire a unor bucurii uitate sau devenite între timp mai puțin importante. A fost un timp de respiro după o lungă perioadă de fugă permanentă după ceva, un timp căruia dacă reușim să îi găsim un sens personal poate să reprezinte ceva decisiv în evoluția noastră ca indivizi.” – Doru Pușcașu, om la lună

,Dans’ conține piesele: Zid, După război, Descusută, Far, Dansși Noapte bună. El precede primul album full al trupei care va fi lansat în această toamnă.
Piesele au fost înregistrate la București în studioul For The Records, produse, înregistrate și mixate de Dragoș Strat și masterizate de Cristian Varga la Master Vargas NY.

FB event - https://www.facebook.com/events/3150737735016399/

Ne vedem în măsuri maxime de siguranță, purtând fiecare dintre noi simțul responsabilității individuale ce contribuie la binele colectiv.

Evenimentul va respecta toate normele impuse de către autorități în această perioadă.
Numărul participanților la eveniment nu va depăși limita de 500, și se vor respecta regulile de siguranță și distanțare socială: măsurarea temperaturii la intrare, păstrarea distanței de 2 metri între persoanele care nu sunt din aceeaşi familie şi nu locuiesc împreună. De asemenea, fiecare persoană va purta mască de protecție.

Biletele se vor putea achiziționa pe pachete cu locuri la masă de 4 persoane sau individuale (in număr limitat).
Daca ai decis sa achiziționezi un bilet sau un pachet valabil pentru 4 persoane înseamnă ca ai acceptat si ti-ai dat acordul sa respecți cu strictețe regulile impuse de către organizator si locația in care are loc evenimentul.

Arena Tei este un spațiu destinat evenimentelor in aer liber. Si pentru ca înainte de orice distracție, siguranța publicului nostru este prioritara, va invitam sa citiți regulamentul de funcționare.

REGULAMENT ARENA TEI

Obligațiile spectatorilor privind masurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2:
1. La intrare, vă rugăm să prezentați biletul/biletele primite/achiziționate pe e-mail pentru a fi scanate. Biletele oferă participanților acces doar in categoriile in care si-au cumpărat bilet.
2. Accesul publicului este permis numai in condițiile trecerii prin punctul de triaj epidemiologic. Persoanele care refuza sa le fie verificata temperatura nu vor avea acces in zona de eveniment.
3. Organizatorul își rezerva dreptul de a nu permite accesul persoanelor care au temperatura măsurata la nivelul pielii de minim 37.3 (la scanarea cu termometrul electronic al organizatorului) sau care prezinta simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).
4. Spectatorii vor urma traseul desemnat special către locurile procurate, respectând indicațiile organizatorului.
5. Fiecare bilet are alocat un scaun sau sector in interiorul căruia este permis accesul intr-un spațiu a maxim 4 persoane. Ieșirea din zona alocata (spațiu / sector) se poate face doar in următoarele situații:
- Deplasarea la toaleta
- Urgenta medicala
- Deplasare aprovizionare cu mâncare din zona special amenajata
- Deplasare aprovizionare cu băuturi din zona special amenajata
- Pentru a evita aglomerația in zonele de food & drinks recomandam ca o singura persoana din 4 sa efectueze aprovizionarea pentru tot grupul
6. In toate zonele de așteptare participanții vor păstra distanta de minimum 2m.
7. Purtarea măștii (medicala sau non medicala) este obligatorie pe toata durata evenimentului. La cerere, organizatorul va pune la dispoziția publicului măști medicale de unica folosința.
8. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie sa acopere gura si nasul.
9. Pe parcursul evenimentului publicul este invitat sa își dezinfecteze periodic mâinile cu dezinfectant propriu sau cu cel pus la dispoziție de către organizator.
10. Recomandam publicului sa ajungă in zona de eveniment cu minim 1h înainte de ora de începerea a spectacolului pentru a trece de etapa de verificare a biletelor si a temperaturii.

Se vor organiza suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp conform programului organizatorilor. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze.
Accesul cu mancare si bauturi din exterior este interzis. Veti gasi la concert diverse produse pe care le puteti cumpara, precum si bauturi de diverse feluri (alcoolice si non-alcoolice).

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe