fbpixel

om la lună | Expirat, 11 ianuarie

om la lună | Expirat, 11 ianuarie

om la lună | Expirat, 11 ianuarie

Începem anul la București, în Expirat — Halele Carol.

V-am promis că anul viitor o să ne vedem și mai des. O să vă aducem curând ,Fazele Lunii’ - albumul electro-acustic live de la TNB, o să vă dăm cântece noi, iar la început de toamnă o să ascultați integral cel de-al patrulea album om la lună.

Începem. 2024 fie cu noi. 😇

Prețul unui bilet este 70 lei (early bird - primele 100 bilete), 85 lei în presale și 100 lei în ziua evenimentului.

Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

-----

om la lună este o trupă rock din București, cu multiple influențe - de la alternative și indie, la post-punk și electro-rock, iar versurile poetice dau o semnătură personală trupei. S-a format în 2018 ca proiect solo al lui Doru Pușcașu, remarcându-se încă de la început pentru demersul sincer de poezie cântată, iar toamna lui 2019, lui Doru i s-au alăturat Dragoș Strat, Cătălin Constantin și Adrian Maraloiu, om la lună devenind astfel full band.

Trupa are la activ trei albume de studio: “Dans” (2020), compus și înregistrat în perioada de lockdown; “În caz de om la lună, strigați om la lună stânga/dreapta, după caz” (2021) și “Echilibru” (2022) și a devenit, în cei patru ani de activitate continuă, foarte apreciată pentru mesajul autentic și încărcat de vulnerabilitate și pentru sinceritatea fiecărei apariții. om la lună a crescut cu fiecare concert, cu fiecare episod de muzică și storytelling, transformând fiecare apariție într-o experiență foarte intimă, memorabilă, ce apropie oamenii într-un mod iremediabil.

La cinci ani de la înființare, om la lună a devenit una dintre cele mai populare și iubite trupe de rock alternativ/indie rock din România, cu participări la festivaluri importante, cu numeroase concerte sold out și cu o comunitate de fani devotați în toată țara.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend


Mera World Music 2023
1-4 AUGUST 2024
Mera World Music
MERA, TRANSYLVANIA
Σtella
20:00 - Friday, 19 April
Σtella
Club Control
Baxter Dury (UK) live
20:00 - Monday, 22 April
Baxter Dury (UK)
Club Control
Solace Experience w/ Silence Path & JDub
22:00 - Saturday, 9 March
Solace Experience
Club Control