om la lună | End of 2023 Tour — Ploiești, 23 noiembrie

om la lună | End of 2023 Tour — Ploiești, 23 noiembrie

om la lună | End of 2023 Tour — Ploiești, 23 noiembrie

Încheiem anul așa cum ne-a fost tot: cântând, împreună cu voi.
 

Suntem foarte bucuroși să pornim în mini-turul finalului de an și să revenim în niște locuri dragi nouă. Asta pentru că voi ne-ați chemat, iar noi ne-am dorit mult să ne reîntoarcem. Am avut un an plin, am ajuns aproape peste tot unde ne-am propus, am legat prietenii noi, iar gașca de oameni la lună a crescut mare-mare, lucru care ne face tare fericiți. Înseamnă că ne-am găsit unii cu alții și am făcut bine ce am făcut și de data asta. Iar planul nostru e ca la anul să fie și mai și. O să lansăm Fazele Lunii, apoi o să începem să vă arătăm din cântecele noi, pe măsură ce or să fie gata de arătat. Dar până atunci, hai cu noi și de data asta.
 

om la lună | End of 2023 Tour. Ploiești — Curtea Berarilor

-----

om la lună este o trupă rock din București, cu multiple influențe - de la alternative și indie, la post-punk și electro-rock, iar versurile poetice dau o semnătură personală trupei. S-a format în 2018 ca proiect solo al lui Doru Pușcașu, remarcându-se încă de la început pentru demersul sincer de poezie cântată, iar toamna lui 2019, lui Doru i s-au alăturat Dragoș Strat, Cătălin Constantin și Adrian Maraloiu, om la lună devenind astfel full band.

Trupa are la activ trei albume de studio: “Dans” (2020), compus și înregistrat în perioada de lockdown; “În caz de om la lună, strigați om la lună stânga/dreapta, după caz” (2021) și “Echilibru” (2022) și a devenit, în cei patru ani de activitate continuă, foarte apreciată pentru mesajul autentic și încărcat de vulnerabilitate și pentru sinceritatea fiecărei apariții. om la lună a crescut cu fiecare concert, cu fiecare episod de muzică și storytelling, transformând fiecare apariție într-o experiență foarte intimă, memorabilă, ce apropie oamenii într-un mod iremediabil.

La cinci ani de la înființare, om la lună a devenit una dintre cele mai populare și iubite trupe de rock alternativ/indie rock din România, cu participări la festivaluri importante, cu numeroase concerte sold out și cu o comunitate de fani devotați în toată țara.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend


Zimmerman (BE)
20:00 - Friday, 25 October
Zimmerman (BE)
Club Control
Jakuzi (TR)
20:00 - Saturday, 19 October
Jakuzi (TR)
Club Control
SCHUBERTIADA SoNoRo Musikland
18:00 - Friday, 2 August
SCHUBERTIADA
Biserica fortificată Meșendorf