fbpixel
Skip to main content

Oigăn & Friends vin la tine. În boxe, căști și pe ecran.#2

Oigăn & Friends vin la tine. În boxe, căști și pe ecran.#2

Lume, lume! 

Revenim cu al doilea sezon al #muzicavinelatine! 

Iar cei care deschid această nouă serie sunt Oigăn & Friends! București, Alba Iulia și Cluj se adună la noi acasă pentru o cântare de dor. De dor de scenă, de public - chiar și online - și de muzică. 

Iată descrierea savuroasă primită de la Oigăn:
”Oigăn are un nume de buletin care nu-i place, format din 12 litere. Cântă în 3 trupe (Robin & the backstabbers, Kumm și Moon Museum) la 5 instrumente, în 2 limbi europene. Aaa...și nu-i plac numerele 🙂

Inspirat de dorința arzătoare de a sta o săptămână la Cluj s-a unit cu o mână de prieteni ca să facă o trupă și în capitala TIFF-ului unde talazurile străvechiului Someș spală ruinele celtice ale Music Pub-ului primordial, transformând-ul în Music Hub.

Cu prilejul muzical al noului său album “Antimaterie” - o poveste pseudo-școlară cu mulți invitați și aromă electro - dar și cu o mână întinsă către “Sex With Onions” primul album solo de acum zece ani, să înceapă nunta introvertită alături de: Ami Crișan (colega lui din Moon Museum), Dávid Dáné (rudă de gradul unu și unul din producătorii “Antimateriei”), Sorin Moraru (prieten de o mie de ani de la Luna Amară) și Csergö Dominic (fost coleg la Kumm, invitat pe toate albumele Oigăn și Moon Museum). patru bețe, vă rog!”

Așa căăă tune in aici: https://www.music-hub.ro/live joi, 8 aprilie, de la 19:00! 

we also recommend

valabil pentru proiecțiile din aprilie 2021
Bilet cadou ARTA-Acasă


Online

Mumush Festival 1.0
19-22.08.2021
Mumush Festival 1.0


Adrianu Mare

Surpriza Iepurasilor de Paste Spectacol cu mascote si personaje
disponibil pentru vizionare până pe 10.05.2021, 48h de la achiziția biletului
Surpriza Iepurasilor de Paste

Spectacol cu mascote si personaje
Online