Noaptea Menestrelilor Baia Mare 2023

Noaptea Menestrelilor Baia Mare 2023

Noaptea Menestrelilor Baia Mare 2023

„Om bun, deschide-ne poarta…

şi lasă-ne să-ţi spunem povestea despre „ Noaptea Menestrelilor® ”.

Totul a început în luna august a anului 2001 , când un vis frumos a devenit realitate, o realitate pe măsura dorinţei arzătoare care a născut-o, o întrunire a iubitorilor muzicii folk într-o noapte fascinantă de vară... Au răspuns chemării bunii noştri prieteni folkişti şi un public neaşteptat de numeros, neaşteptat de călduros şi receptiv având în vedere că mare parte dintre ei erau atât de tineri!

De atunci, iubitorii de muzică folk din toată țara așteaptă acest eveniment an de an, participând peste 14.000 de spectatori de-a lungul timpului, anul acesta, Noaptea Menestrelilor® fiind la a XXIII ediție.

Vă invităm la două seri (sau nopți, căci nu știm când se va termina) de muzică şi poezie adevărate , mângâiate de lumina torţelor şi a lunii. O atmosfera incredibilă pe care trebuie să o împărtășim cu cei dragi.

Și...  dacă sunteți în căutarea unui colț de rai, veniți să explorați #ȚaraMaramureșului, tărâmul de poveste unde tradiția și istoria se împletesc cu prezentul și modernul. Veți întâlni peisaje care vă taie respirația, istorie, tradiții, oameni ospitalieri, aventură și mâncare autentică! ... și bineînțeles, oameni iubitori de muzică folk.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe