Mother's Cake / Unflicted

Mother's Cake / Unflicted Concert

Mother's Cake / Unflicted

Concert

The Guest organizeaza pe data de 15 noiembrie in clubul Control din Bucuresti un concert din sfera rock/psychedelic/alternative avand ca headliner cea mai in voga trupa austriaca a momentului - Mother's Cake, pentru prima oara in Bucuresti.

Formata in 2008, Mother's Cake si-a perfectionat stilul ca un amalgam de funk, hard rock si psychedelic, citand ca influente trupe ca The Mars Volta, Porcupine Tree, Red Hot Chili Peppers sau Led Zeppelin. Au 3 albume de studio si unul live la activ, cel mai recent - "No Rhyme No Reason" - fiind lansat la inceputul acestui an si primit foarte bine de public si presa de specialitate. De-a lungul timpului trupa a capatat o bogata experienta live, atat prin turneele europene alaturi de nume ca Deftones, Anathema, Iggy and the Stooges, Velvet Revolver sau Limp Bizkit cat si prin numeroasele concursuri europene si internationale de muzica la care au participat - International Live Award feat. Austrian Band Contest 2010, Local Heroes 2010 Band Contest etc.

https://www.youtube.com/watch?v=sOd154X302Y
https://www.youtube.com/watch?v=JOraHrnG50E

Austriecilor li se alatura pe scena trupa bucuresteana Unflicted - cu bazele puse in 2015 formatia s-a bucurat de o crestere rapida in underground-ul romanesc, alternand numeroase prestatii live alaturi de nume consacrate ale scenei autohtone cu aparitii la posturi nationale de radio si TV. Pana acum Unflicted a lansat 5 single-uri insotite de videoclipuri, urmand ca in perioada urmatoare sa se concentreze pe inregistrarile unui full-length.

https://www.youtube.com/watch?v=axFGaLdLiMk
https://www.youtube.com/watch?v=vzM4PdfO8p8

Pretul unui bilet este de 30 de lei in presale (pana pe 1 noiembrie) si 40 de lei dupa 1 noiembrie si la intrarea in club.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe