fbpixel
Skip to main content

Moonlight Breakfast. Invitati: WeSinging Colors la BT Live

Moonlight Breakfast. Invitati: WeSinging Colors la BT Live

BT Live prezintă:
Moonlight Breakfast
Invitati: We Singing Colors

open doors: 20.30h
intrare: 50 lei
Biletele sunt disponibile in avans, online si la barul din sala mica, si la usa in seara evenimentului, in limita locurilor disponibile.

++++++++++++++++
Moonlight Breakfast
Prin mix-ul sofisticat de Electro, Beat, Nu-Jazz si Swing completat de proiecțiile abstracte și complexe ce fac parte integrantă din performance-urile lor, trio-ul format din Bazooka (tobe şi clarinet), Aditza (chitară, keys şi sampler) şi Christie (voce) s-a făcut imediat remarcat și a avut o evoluție fulminantă în România, dar și la nivel internațional.

Înființată în 2011, Moonlight Breakfast a introdus un sound nou în peisajul muzical românesc pe care membrii trupei îl descriu ca fiind electro îmbrăcat în nuanţe de soul şi funk „retroelectro”. 
Pana in prezent, in palmaresul trupei figureaza peste 400 de concerte prin care artistii si-au purtat muzica prin toate colturile tarii si s-au facut auziti pe 4 continente. Moonlight Breakfast a urcat pe scene mari alături de nume sonore precum Hurts în Vienna, Parov Stelar si De Phazz la Nacht Gegen Armut Benefit în Vienna, Macy Gray, The Asteroids Galaxy Tour, Selah Sue, Waldeck și Daddy G (de la Massive Attack). 
Printre evenimentele palpitante pe care Moonlight Breakfast le anunta la inceput de an sunt invitația de a participa la SXSW Festival în Austin, Texas în martie (primul concert în SUA) și turneul din Europa din luna aprilie, care debuteaza cu concertul din Control.

www.facebook.com/moonlightbreakfast
www.youtube.com/user/MoonlightBreakfast/videos

*******************
We Singing Colors a pornit la drum in 2011 cu ambitia de a scoate in fata melodia din muzica, in special prin voci, chitara si ritm si cu gândul de a canta cat mai mult si in locuri cat mai interesante.
Ii puteti recunoaste dupa refrenul de la „Good days, bad days” (https://goo.gl/hCg1kT), fluieratul care se aude incă de cand au lansat primul album in 2014 - „Made of wool, made of Heavy Metal”. Au urmat multe concerte in cluburi si festivaluri din tara, inregistrari si o serie de concerte in Marea Britanie, un scurt tur in Japonia si India, aparitii live la radio si pe scena din Spania, Bulgaria si Moldova. 
Pe 14 februarie 2018 We Singing Colors a lansat cel de-al doilea album „Lone Learner” (https://goo.gl/BCYwcp)un album “pentru cei care iubesc, gresesc, incearca si trag de ei in fiecare zi sa fie oameni mai buni”.


www.facebook.com/wesingingcolors 
www.youtube.com/user/wesingingcolors/videos www.instagram.com/wesingingcolors
Lone Learner album: http://hyperurl.co/lonelearner 

++++++
În toamna anului 2016, Banca Transilvania şi Control Club își uneau forțele pentru a-și reafirma susținerea muzicienilor români prin inițiativa BT Live. Dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară, Banca Transilvania a purtat povestea live-urilor ”powered by Banca Transilvania” prin toate colțurile țării, atât prin prezența la cele mai importante festivaluri autohtone, cât și pe calea undelor radio prin sprijinirea creațiilor muzicale din cele mai diverse genuri și a performance-urile live sub umbrela BT Live.

După o vară efervescentă, BT Live a revenit în club Control (Str. Constantin Mille, nr. 4) cu un nou concept și o nouă serie de concerte, care reunește o trupă consacrată cu o trupă aflată la început de drum, invitată să preia ștafeta.

www.facebook.com/BancaTransilvania
www.bancatransilvania.ro

we also recommend

HYPNOISE DAYS - Vineri HYPNOYSE Days– Underground Stories
24.09.2021
HYPNOISE DAYS - Vineri

HYPNOYSE Days– Underground Stories
The Cosmic House

HYPNOISE DAYS - Duminică HYPNOISE Days – Underground Stories
26.09.2021
HYPNOISE DAYS - Duminică

HYPNOISE Days – Underground Stories
The Cosmic House