MICUȚA CÂRTIȚĂ SE INTOARCE : SPECTACOL PENTRU TOATĂ FAMILIA!

MICUȚA CÂRTIȚĂ SE INTOARCE : SPECTACOL PENTRU TOATĂ FAMILIA! CINE-CONCERT : filme de animație (fără cuvinte) acompaniate de muzică live

MICUȚA CÂRTIȚĂ SE INTOARCE : SPECTACOL PENTRU TOATĂ FAMILIA!

CINE-CONCERT : filme de animație (fără cuvinte) acompaniate de muzică live

Durata : 45 minute

Descriere:

O experiență artistică inedită de descoperit în familie la  Festivalul Căsuța piticilor: https://fb.me/e/WEA5sm1f! Trei talentați muzicieni francezi  interpretează la mai multe instrumente muzica și sunetele din desenele animate proiectate pe ecran! Filmul și muzica live se îmbină într-un mod spectaculos, spre deliciul copiilor și al părinților! 

Micuța Cârtiță, cu mutrița ei năstrușnică, cu ochii mari și vârful nasului roșu trăiește în pădure, înconjurată de numeroase animale. Curiozitatea și imaginația ei debordantă o conduc într-o serie de aventuri amuzante prin care descoperă lumea oamenilor. 

Un spectacol ludic, vesel, interactiv, plin de magie!  

Spectacolul va avea loc sâmbătă, 11 septembrie, ora 19 :00 și duminică, 12 septembrie, ora 18 :00, în grădina Institutului Francez, într–un spațiu protejat de capriciile vremii. Accesul se face pe bază de bilet, indiferent de vârstă.

Preț bilet: 40 lei - tarif standard
                 25 lei - tarif pentru posesorii cardului CulturaPLUS
                  Dacă încă nu aveți Cardul Cultura Plus, îl puteți achiziționa de la Institutul Francez, bd. C.D. Loga, nr. 46, sau de pe Eventbook: https://eventbook.ro/other/culturaplus

 

Informații utile și măsuri de siguranță:

Accesul în grădina Institutului Francez se face cu aproximativ 15 minute înainte de începerea spectacolului.

În contextul pandemiei cu coronavirus și în conformitate cu normele în vigoare, respectarea următoarelor măsuri este obligatorie:

 • In cazul adulților și al copiilor peste 16 ani, accesul la spectacol este permis doar persoanelor:
  • care prezintă dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
  • care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, sau al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore
  • care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Minorii sub 16 ani sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la spectacol.

 • acceptarea termoscanării fără contact; persoanele care prezintă temperatura peste 37,3 grade, simptome de infecție respiratorie sau rinoree nu vor putea intra în incintă.
 • folosirea gelului dezinfectant de la intrare
 • păstrarea distanței de cel puțin 2 metri față de ceilalți participanți care nu locuiesc împreună
 • purtarea măștii pe toată durata evenimentului (începând de la 5 ani).

Accesul se face pe bază de bilet, indiferent de vârstă.

Minorii sub 14 ani trebuie să fie însoțiți de un adult.

Ratarea vizionării spectacolului ca urmare a neprezentării la ora indicată pe bilet nu oferă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea sa la o reprezentație ulterioară.

Biletele pot fi schimbate sau poate fi obținută contravaloarea acestora doar în cazul înlocuirii / anulării spectacolului de către organizator.

Organizatorul își rezervă dreptul de a folosi fotografii și înregistrări video cu participanții la spectacol în scop promoțional. Spectatorii își cedează – prin participarea la eveniment – toate drepturile pentru fotografiile și înregistrările realizate în timpul evenimentului.

Informații utile:

Ce este un cine-concert?
Un cine-concert este o experientă artistică inedită, în care muzicienii interpretează live pasaje muzicale, în timp ce pe ecran sunt proiectate scene din desene animate (fără cuvinte).

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe