fbpixel
Skip to main content

Michelle Gurevich | Control Club

Michelle Gurevich | Control Club

Michelle Gurevich | Control Club

Artista canadiană Michelle Gurevich, cunoscută anterior sub numele de scenă Chinawoman, revine la București și va concerta la Control Club, în două zile consecutive:

  • Miercuri, 18 octombrie
  • Joi, 19 octombrie

În deschidere: Twin Sons, proiectul multi-instrumentistului scoțian Robin Thomson (chitarist în trupa ce o acompaniază live pe Michelle Gurevich, încă din 2010).

PROGRAM

19:00 open doors

20:00 opening act: Twin Sons

21:00 Michelle Gurevich

Ajunsă la al șaselea album de studio, Ecstasy in the Shadow of Ecstasy, lansat în 2020, Michelle Gurevich continuă să impresioneze cu sound-ul său slowcore rock / lo-fi pop cu motive retro, peste care se suprapun versuri tragicomice, acide, uneori fataliste.

Fiica unei balerine și a unui inginer din Leningrad, Michelle Gurevich s-a născut la Toronto și a copilărit ascultând colecția părinților de muzică sovietică și europeană, din anii 70. Ulterior, s-a stabilit la Berlin și a reușit să-și creeze un fanbase ecletic ce cuprinde diaspora est-europeană, scena queer din Berlin, dar și amatorii de balade în genul lui Charles Aznavour sau Nikolai Slichenko.

"Despite the maturity that comes with releasing a 6th album, Ecstasy in the Shadow of Ecstasy finds new opportunities for rawness and vulnerability in a collection of songs about desire without end." - New Model Radio

https://michellegurevich.com

Michelle Gurevich – Love From A Distance : https://youtu.be/mTn_v08ZJEM

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe