fbpixel

IMPLANT PENTRU REFUZ – SubRadar tour

IMPLANT PENTRU REFUZ – SubRadar tour

IMPLANT PENTRU REFUZ – SubRadar tour

Timişorenii de la Implant Pentru Refuz revin pe scena Flex Club pe 13 Martie, în cadrul turneului de promovare al celui mai nou album, SubRadar. 


SUBRADAR, albumul IMPLANT PENTRU REFUZ cu numărul 9, este albumul care celebrează prieteni şi prietenii, cuprinzând în totalitate piese realizate în colaborare cu artişti dragi şi prieteni apropiaţi: Adrian Despot (Viţa de Vie), Cătălin Chelemen (Coma), Nik Făgădar (Luna Amară), Bean (Subcarpaţi,  Şuie Paparude), Junkyard  (ROA), DJ Hefe (Coma), Dan Byron (Byron), Andrei Robin Proca (Robin And The Backstabbers), Laura Brat (Partizan, Grey Matters), pianistul Teo Milea, Dora Gaitanovici, precum şi Daria Elena, tânăra câştigătoare a concursului nostru “Căutăm Vocal”. 

SubRadar tratează linia subţire ce separă negrul de alb, cerul de pământ, o zonă de zbor liber, de încolţire a ideilor ce nu pot fi controlate şi exprimate în termeni clari, în alb sau negru.

În 2020 Implant Pentru Refuz celebrează 25 de ani de activitate concertistică. Implant pentru Refuz a evoluat de-a lungul celor peste 25 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt, cu o muzică pe deopotrivă sensibilă și plină de energie, definind o poveste complexă în cultura muzicii contemporane alternative din țara noastră. Din 1995 până în prezent, Implant Pentru Refuz a lansat 9 albume, fiecare album constituindu-se drept noi pietre de fundație şi postamente pentru viitor, reprezentând trepte evolutive ale traseului muzical al trupei:

Implant pentru refuz - 1996

Permis portsinucidere - 1997

Culori -  1999

Oameni fără fețze - 2001

Monolith - 2007

Otheroot - 2009

Cartography - 2015

Acustic (Live@Unirii5) - 2016

SubRadar - 2019


Implant Pentru Refuz înseamnă:

Octavian „Vita” Horvath – voce

Valentin „Freaky” Popescu – chitară şi voce

Răzvan „Meshu” Nicov – chitară

Alexandru Hera – tobe

Ştefan „Pişta” Czifrak – chitară bass


http://www.facebook.com/ImplantPentruRefuz https://www.youtube.com/user/implantpentrurefuztm 

https://www.instagram.com/implantpentrurefuz/ 


#IPR #SubRadar #FlexClub #darksideentertainment

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe