IMPLANT PENTRU REFUZ - lansare Album - SUBRADAR

IMPLANT PENTRU REFUZ - lansare Album - SUBRADAR

IMPLANT PENTRU REFUZ - lansare Album - SUBRADAR

Open doors: 21.00

Unity For Opposites: 21.50 – 22.40

IMPLANT PENTRU REFUZ: 23.00

…………………………………………………

SUBRADAR, albumul IMPLANT PENTRU REFUZ cu numărul 9, este albumul care celebrează prieteni şi prietenii, cuprinzând în totalitate piese realizate în featuring cu artişti dragi şi prieteni apropiaţi. Pe lângă colaborările deja dezvăluite, veţi avea parte de noi surprize, împreună cu invitaţi speciali care sunt alături de noi SUBRADAR și vlăstare ale tinerei generaţii de care suntem foarte mândri să îi fi întâlnit.

Din 1995 până in prezent, Implant Pentru Refuz a lansat 8 albume, fiecare album constituindu-se drept noi pietre de fundație şi postamente pentru viitor, reprezentând trepte evolutive ale traseului muzical al trupei.

Implant pentru Refuz a evoluat de-a lungul celor peste 24 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt, cu o muzică pe deopotrivă sensibliă și plină de energie, definind o poveste complexă în cultura muzicii contemporane alternative din țara noastră.

 

Implant Pentru Refuz înseamnă:

- Octavian “Vita” Horvath – voce
- Valentin “Freaky”Popescu – chitara voce
- Razvan “Meshu” Nicov – chitara
- Alexandru Hera – tobe

- Florin Barbu - bass

 

https://www.facebook.com/ImplantPentruRefuz
https://twitter.com/IPRMusicBand
https://www.youtube.com/user/implantpentrurefuztm
http://www.implantpentrurefuz.com/

…………………………………………………..

Concertul va fi deschis de către UNITY OF OPPOSITES 

UNITY OF OPPOSITES este rezultatul unui proiect nascut acum cinci ani de zile, în Arad. Un proiect care a suferit multe evenimente si modificari de-a lungul timpului, dar care si-a propus de la bun inceput abordarea muzicii intr-o viziune cat mai naturala, lipsita de absolut orice rigoare - de aceea si spectrul larg de influente. In sine formatia nu doreste incadrarea in absolut nici un gen si lasa la aprecierea ascultatorului incercarea de a defini miscarea.

In mod cert, scopul acestui proiect, transformat incetul cu incetul in ceva tot mai serios, este exprimarea intr-o forma artistica a tuturor starilor sufletesti care ne incearca pe toti in calitate de oameni, cu toate implicatiile sociale si psihologice.

In momentul de fata Unity of Opposites se afla in procesul de inregistrare a unui material de album, material care contine prima expunere online a trupei sub forma unui clip de promovare - "Apologize", dar si primul videoclip lansat in mod oficial - "In Decor".

Unity Of Opposites înseamnă:

Paul LungFrent - Vocals
Sebastian Pascut - Guitar
Radu Sirbut - Bass Guitar
Paul Marcu - Drums

#IPR #SubRadar #escapeundergroundhub

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend