fbpixel
Skip to main content

I am You | Concert imersiv

Order tickets
POINT, Bucuresti Saturday, 28 March 2020 / 20:00 35 lei (acces general)
I am You | Concert imersiv

I am You | Concert imersivI am You este un concert performativ născut din dialogul solistei vocale Ana-Cristina Leonte cu beatboxer-ul și coregraful Denis Bolborea. 

Pornind de la dorința comună de explorare a ideii de ritual prin tehnici și tehnologii moderne, manifestarea vine ca un răspuns la nevoile unei societăți în care asistăm la o separare a indivizilor, o disipare a sensului și a rolului comunității. Detașându-se de cadrul urban în care relațiile interumane sunt subțiate și distorsionate, cei doi artiști s-au adâncit în căutarea unui limbaj universal care își propune să atingă dincolo de alegerile personale și diferențele de orientare spirituală, având ca sursă o profunzime umană universală, independentă de religie și cultură. 


“Suntem interesați să creăm legături între limbajul tradițional și limbajul contemporan, exprimarea artistică a profesioniștilor și naturalețea exprimărilor needucate, mediul sonor acustic și tehnicile ofertante de explorare a sunetului din mediul electronic.”

Primul video lansat in cadrul proiectului: 

Teaser concert in Biserica:

Sneak peek:

Teaser Part of me:

Performeri: Ana-Cristina Leonte, Denis Bolborea

Videoproiectie: Andrei Cozlac

Documentare foto-video: Gabriel Durlan

Producător: Indie Box

Co-producător: POINT București


Partenerii proiectului: Fundația Mihai Eminescu Trust, Centrul Multimedia Teatru Fix, Teatrul Matei Visniec Suceava, Fundația John Teth pentru Jurnalism, SC Arts Arena SRL.

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.a

we also recommend