fbpixel
Skip to main content

Haken Clinic

Haken Clinic Haken Guitar & Keyboard Clinic

Haken Clinic

Haken Guitar & Keyboard Clinic

Dacă ești pasionat de linii melodice complicate de clape sau riff-uri heavy de chitară, iar ziua ta începe cu Prog- și se termină cu -metal, te invităm la un workshop perfect pentru simțurile tale, un eveniment organizat de ProgNotes.ro și găzduit de Clubul Țăranului.

Vino să-i întâlnești pe Charlie, Richard și Diego, care îți vor dezvălui subtilitățile tehnice ale unora dintre cele mai îndrăgite piese din repertoriul Haken. Vei avea ocazie să înțelegi mai bine sunetul lor inconfundabil, care i-a propulsat în primul eșalon al scenei internaționale Prog și vei putea să vezi cu ochii tăi cum fac acești muzicieni ceea ce știu cel mai bine: să cânte pe instrumentele lor ca nimeni alții!

Haken sunt una dintre cele mai inovative trupe britanice contemporane de progressive metal. Încă din 2007, de-a lungul a 4 albume de studio, un EP și o înregistrare live, Haken au demonstrat, cu fiecare nouă apariție, multă creativitate și abordări noi și surprinzătoare. Cel de-al cincilea album, Vector, lansat în 26 octombrie 2018, cu o notă mai pronunțat heavy, s-a bucurat de un succes deosebit, cea mai mare parte a concertelor trupei din turneul de promovare al acestui nou material fiind sold-out.

Mai multe detalii despre turneul Haken găsiți aici.

Haken concertează pe 27 martie în Quantic Club, aceasta fiind prima lor apariție în București, în cadrul segmentului european al turneului Vector Studies.

ProgNotes.ro este o publicație online cu un profil unic în spațiul publicistic românesc, o invitație la descoperirea universului vast al muzicii rock progresiv, a multitudinii de forme de expresie pe care le îmbracă „Prog-ul“, de la părinții fondatori din anii 70 până la metalul progresiv contemporan.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe