fbpixel

Gala Premiilor Fotograful Anului in Romania

Gala Premiilor Fotograful Anului in Romania

Gala Premiilor Fotograful Anului in Romania

După o perioadă de înscrieri în care am primit câteva mii de imagini în competiție, iată că a venit momentul mult așteptat să anunțăm câștigătorii primei ediții a Fotograful Anului în România.

Pe 7 octombrie, la Cinema Pro, organizăm Gala premiilor Fotograful Anului în România.
Va fi momentul în care vom anunța marele câștigător al premiului de 30.000 RON plus câștigătorii celor 12 categorii ale competiției (www.fotografulanului.ro).

Gazda evenimentului va fi Lucian Mîndruță.

În cadrul evenimentului, formațiile Vița de Vie și Days of Confusion vor susține două concerte acustice special pregătite pentru această gală.
Biletele se găsesc la prețul de 45 RON (în avans), iar la intrare se vor găsi la prețul de 60 RON (în limita locurilor disponibile). 

Gala Premiilor FAR face parte din calendarul festivalului internațional de fotografie Bucharest Photofest 2018.

------------ 

Fotograful Anului în România este un concurs de fotografie care își propune să premieze și să aducă în atenția publicului pe cei mai buni creatori români din acest domeniu. Este un concurs deschis, cu 12 secțiuni, cu premii de peste 85.000 lei și un juriu format din profesioniști români și străini, asociați cu publicații de prestigiu, membri în juriile celor mai importante competiții de profil din lume. 

Platforma Fotograful Anului în România, dincolo de competiția propriu-zisă, își propune să ofere celor mai buni dintre participanți burse, stagii de pregătire și cursuri, precum și mentorat cu fotografi și editori foto ai unor publicații internaționale. De asemenea, vom sprijini câștigătorii în evoluția profesională, oferindu-le expunere în media națională și internațională.

#FAR2018 este prezentat de Samsung #PoweredbySamsung. 
Partener principal: AQUA Carpatica
Parteneri instituționali: Rețeaua Națională a Muzeelor din România, Uniunea Arhitecților din România, Ordinul Arhitecților din România, Centrul Ceh, Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu

------------ 

Partener de print: MTS

Transportator oficial: TAROM

Parteneri și sponsori: Blastwave Hosting, RedBull, Campari, Peroni, Coca Cola, Dreamstime.com, Canon România, Foto Hobby, F64, Phoenix Studio, Photosetup, Biriș – Goran, Schoenherr, Automobile Bavaria, Expirat, J’ai Bistrot, Qreator by IQOS, Cinema PRO, Deschis Gastrobar, Spațiul m60, Asociația Studenților de la Mincu, MobilaDalin, 1x.com, DJI

Fotografiat de RADIO GUERRILLA

Parteneri media: Televiziunea Română, Agerpres, Radio România Cultural, Banchiza Urbană, Igloo, Iqads, Libertatea, Metropotam, Munteanu, Ziare.com, Business24, Forbes România, Blog de fotografie, Press One, National Geographic Channel România

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe