fbpixel
Skip to main content

FiRMA

BT Live #6

FiRMA BT Live #6

FiRMA
@ BT Live powered by Banca Transilvania

Intrare: 30lei
Biletele s-au pus in vanzare la club si online pe www.eventbook.ro
-----------------------------
FiRMA
Una din primele şi cele mai importante trupe de alternative din România, FiRMA a îmbinat genuri muzicale precum rock, pop, synth, funk, blues & trip-hop, punând întotdeauna pasiune pentru sunetul de calitate şi compoziţia originală, de la începuturile lor ieşite din tipare din anii 2000, până la fervoarea maturităţii actuale.
Atitudinea şi tehnica izvorâte din talentul dublat de o etică a muncii de excepţie, le-au adus nominalizări, premii şi invitaţii la gale şi festivaluri din România, dar şi internaţionale şi i-au făcut să domine suținut topurile.

Cu fiecare din cele trei albume, FiRMA a propus o perspectivă nouă, demonstrând că nu au de gând să se cramponeze de anumiți parametrii stilistici.
După o absenţă de şapte ani din cluburi și festivaluri, FiRMA a revenit pe scenă în iunie 2014 şi și-a recâștigat fulminant poziția și admirația unui public fascinat de acordurile originale, lirica subtilă și nu în ultimul rând de povestea vizuală marca FiRMA.

Trupa a dăruit publicului primul volum al celui de-al treilea álbum și se pregătește de lansarea „Descântece. Vol. 2” în 2017.

www.facebook.com/TrupaFirma

----------------------------------
BT Live reuneşte câteva dintre cele mai valoroase şi reprezentative nume ale muzicii alternative româneşti.

Într-o perioadă în care compozițiile muzicale originale și complexe nu primesc aprecierea meritată, Banca Transilvania suține spiritul artistic românesc, dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară.

www.bancatransilvania.ro