fbpixel
Skip to main content

Abonament FFIR 2022

Abonament FFIR 2022

Abonament FFIR 2022

Arată-ne că ești un fan adevărat și bucură-te de toate concertele FFIR 2022 cu acest abonament!

Sâmbătă, 20 august, FFIR va începe cu muzica plină de suflet și emoții a celor de la om la lună, care vin să ne cânte noul lor album, ”Echilibru”.

Duminică, 21 august, ne vom distra pe ritmurile celor mai cunoscute piese Bosquito: "Două mâini", "Când îngerii pleacă", "M-ai dat peste cap", "Tu ești iubita mea" sau "Pepita".

Joi, 25 august, vom avea o seară în memoriam Ivan Patzaichin, pe care-l vom celebra prin muzica bună pe care o iubea,  cu Dan Byron și Doru Trăscău în Acustic Live Duo, ca mai apoi să continuăm seara tot cu un proiect acustic: trupa Urma cu proiectul Just Strings.

Vineri, 26 august, ne vor cânta și încânta cei 4 corifei: Nicu Alifantis, Alexandru Andrieș, Mircea Baniciu și Mircea Vintilă, cu singurul concert ”Tandrețuri pentru femei cu cei 4 corifei” de anul acesta, concert ce vine înaintea aniversării de 20 de ani, de anul viitor.

Sâmbătă, 27 august, FFIR se va încheia apoteotic cu Vița de Vie Electric, cu un concert de care cu siguranță ne vom aminti pentru mult timp de acum încolo.

Detalii și informații noi: www.facebook.com/filmsiistoriirasnov

Accesul copiilor sub 12 ani, însoțiți de un adult plătitor de bilet, este gratuit!

Stay Up To Date With Your Favorite Events