Concert Trupa Taxi la FFIR16

Concert Trupa Taxi la FFIR16

Concert Trupa Taxi la FFIR16

Trupa Taxi vine cu hituri care au bucurat generații, dar și cu piese noi, toate asezonate cu o doză de umor în stilul bine-cunoscut al lui Dan Teodorescu.

Una dintre cele mai iubite trupe pop rock din România, Taxi s-a reinventat permanent, oferind nu simple concerte, ci adevărate spectacole.

Prin cântecele pe care le creează, Dan Teodorescu își exprimă crezurile, emoțiile și varietatea preocupărilor: de la mesaje sociale („Criogenia salvează România”, „Aici sunt banii dumneavoastră”, „Oamenii politici”, „Ca ei”), până la balade cântate de generații întregi („Jumătatea mea”, „Mi-e dor şi doare”, „Stelele care cad”, „Cele două cuvinte” „Supradoză de dor”, „Inima mea de 16 ani”), trecând prin zona inerentelor probleme de cuplu („Karma, zenu’ și feng shuiu’”, „O să-mi las burtă pentru tine”, „Non-stop”).

Un concert Taxi este o călătorie printre cântece mai noi sau mai vechi, printre povești și întrebări despre viață, iubire și alte lucruri care ne dor. Fie că e vorba despre viața socială și politică, fie că e vorba despre dragoste, abordarea Taxi este întotdeauna originală, umorul și ironia devenind marca trupei.

Cu Taxi vă dăm întâlnire joi, 22 august 2024, de la ora 20:00, în Grădina Cetății Râșnov.

*Un spectacol nerecomandat minorilor sub 14 ani.

**Copii până la 12 ani au gratuitate, dacă sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

Location
Date
Price
Order
Location
Date
20:00 - Thursday, 22 August 2024
Order

40 lei (presale)

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe