Concert Mădălina Pavăl Orchestra la FFIR16

Festivalul de Film și Istorii Râșnov
Concert  Mădălina Pavăl Orchestra la FFIR16

Concert Mădălina Pavăl Orchestra la FFIR16

Festivalul de Film și Istorii Râșnov

Sunt Mădălina Pavăl și cânt muzică lumească. Orchestrăm cu măiestrie două lumi: una clasică și una alternativă. Noi îi spunem world music sau muzică lumească.

Împreună cu Alexei Țurcan -  producător și compozitor - am pus bazele unei formule de performance ce se numește Mădălina Pavăl Orchestra.

Suntem mai mult decât o orchestră clasică. Am reinventat sonoritățile românești, am îmbinat texturi din lumea clasică (quintet de coarde, harpă, flaut) cu dinamica de dans și forța tribală a bandului de alternativ. Unii i-ar zice world music, pentru noi e un ansamblu care doinește românește și te învârte nebunește. Muzică lumească dintr-o simfonie de locuri: cel bucovinean, moldovean, sud-dunarean și balcanic.

Vă invităm să dansați și să vă învârtiți alături de Mădălina Pavăl și a ei muzică lumească pe 11 august, de la ora 19:00, în Bastionul Țesătorilor din Brașov!

*Copii până la 12 ani au gratuitate, dacă sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet, prin anunțarea la adresa de e-mail iulia@mioritics.ro

Location
Date
Price
Order
Location
Date
19:00 - Sunday, 11 August 2024
Order

75 lei

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe