Concert om la lună electro-acustic la FFIR15

Concert om la lună electro-acustic la FFIR15

Concert om la lună electro-acustic la FFIR15

om la lună a început în mai 2018 ca proiect de rough acoustic poetry al lui Doru Pușcașu, un demers sincer și autentic de poezie cântată, în care chitara sau pianul completau versurile meșteșugite ale lui Doru. În toamna lui 2019, lui Doru i s-au alăturat Dragoș Strat, Cătălin Constantin și Adrian Maraloiu, om la lună devenind astfel full band, cu apariții live tot mai dese.

om la lună a crescut cu fiecare concert, cu fiecare episod de muzică și storytelling, transformând fiecare apariție într-o experiență foarte intimă, memorabilă, ce apropie oamenii într-un mod iremediabil. La cinci ani de la înființare, om la lună a devenit una dintre cele mai populare și iubite trupe de rock alternativ/indie rock din România, cu numeroase concerte sold out și cu o comunitate de fani devotați în toată țara.

” Fazele lunii sunt fazele noastre, ale tuturor. Iar cântecele om la lună de pe cele trei albume de până acum, cântate în forma asta electro-acustic-minimalistă, suntem noi pe drumul ăsta vechi de o viață.”

A 15-a ediție a Festivalului de Film și Istorii, începe pe 13 august 2023, de la ora 20:00, în Bastionul Țesătorilor, din Brașov, cu concertul om la lună electro-acustic și ale lor faze ale lunii!

Număr limitat de bilete!

Accesul copiilor cu vârste până la 12 ani este gratuit.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend