fbpixel
Skip to main content

Concert Alifantis&FragileBand la FFIR15

Concert Alifantis&FragileBand la FFIR15

Concert Alifantis&FragileBand la FFIR15

Nicu Alifantis este mereu o bucurie pentru Festivalul de Film și Istorii și publicul nostru, și nu puteam să sărbătorim 15 ani de festival, altfel decât cu un proiect așa frumos ca Alifantis & FragileBand.

”FRAGILE, ca și construcție artistică, s-a născut în data de 17 decembrie 2013 pentru un concert – omagiu adus Maestrului Radu Beligan la cea de-a 95-a aniversare a domniei sale sărbătorită de domnul Guvernator mugur Isărescu la Banca Națională a României.

Apoi s-a transformat într-un proiect multicultural, un spectacol plăpând, gingaș, firav, delicat, în care am pus laolaltă instrumentele vii, acustice, vibrând cu emoție, aidoma fibrelor pline de viață din care au fost zămislite, în poezia ce erupe delicat sau cu vigoare prin sentimente, iubiri, trăiri, patimi, întâlniri, despărțiri, aidoma existenței noastre.

Ce-a ieșit din această alchimie? O muzică în varii ritmuri și graiuri, o călătorie de la fadou la rock, pe șoapte de poezia românească și internațională, un elixir al vieții, care, sper din tot sufletul, să vă bucure!

Nicu Alifantis”

Într-o vineri seară, pe 25 august 2023, de la ora 20:00, în grădina cetății Râșnov, ne vom revedea cu Nicu Alifantis și ai săi minunați colegi !

Accesul copiilor cu vârste până la 12 ani este gratuit.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend


A Gentle Touch
20:00 - Thursday, 5 October
A Gentle Touch
JazzBook
Andrei Petrache Trio
20:00 - Saturday, 28 October
Andrei Petrache Trio
JazzBook
Concert - EL NINO & IRMA
21:00 - Tomorrow, 30 September
Concert - EL NINO & IRMA
The Shamrock Pub