Byron

Byron Festivalul de Film și Istorii Râșnov #11

Byron

Festivalul de Film și Istorii Râșnov #11

La 5 ani de la prima lor apariție la Festivalul de Film și Istorii Râșnov, băieții de la byron vor reveni în Grădina Cetății pentru a cânta în deschiderea celui de-al 11-lea FFIR.

Înființată în 2006 și având deja la activ 6 albume de studio, 3 DVD-uri și coloana sonoră originală a unui serial HBO România, byron cântă rock cu felurite influențe. Trupa este onorată să concerteze atât  pe scene mari de festival, în fața a mii de spectatori, cât și wireless, neamplificat, pentru o mână de oameni. De pildă, Dan Byron și colegii săi au găsit că e o provocare de neratat să filmeze un concert în Salina Turda (la 100 de metri adâncime). 

În decembrie 2014, byron a susținut, alături de o fanfară militară și de un cor de elevi, concertul „Electric Marching Band”, a cărui înregistrare pe DVD a fost lansată printr-un turneu de proiecții în cinematografe. Anul 2017 a fost cel în care 4 dintre membrii trupei (Dan Byron, Sergiu Mitrofon, Dan Georgescu, Laszlo Demter) plus sunetistul Vladimir Ivanov și-au înregistrat propriul album de studio, cele cinci materiale fiind reunite în proiectul comun „Solo Together”.

Concertul de la Râșnov va include single-urile “Anima” (compusă în ianuarie 2018 în song-writing session-ul avut la Transylvania Guesthouses în Cincșor, jud. Brașov) și „Continuum”, înregistrată alături de Lucia în toamna anului trecut, ca și hit-ul acestui an, „Nouă”.

Componență

  • Dan Byron: voce, chitară, flaut
  • 6fingers: clape, chitară, voce
  • Dan Georgescu: chitară 
  • Laszlo Demeter: bass
  • Ovidiu Cristian: tobe

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe