fbpixel
Skip to main content

Dacă noi ne iubim

Musical original după muzica trupei HOLOGRAF

Order tickets
Casa de Cultura a Sindicatelor, Satu Mare Wednesday, 05 June 2019 / 19:00 60.00 lei (Cat. I) / 40.00 lei (Cat. II) / 25.00 lei (Cat. III) Choose seats
Dacă noi ne iubim Musical original după muzica trupei HOLOGRAF

Ce să spun… Am plâns! Mă crezi că am plâns la anumite piese? M-au impresionat, am intrat într-o altă lume! Parcă n-am scris niciun vers, nicio piesă din toate astea. Am fost foarte emoționat de-a lungul întregului spectacol”, a mărturisit în exclusivitate pentru Libertatea solistul Dan Bittman, imediat după spectacol. 

La rândul său, Edi Petroșel, care pe 2 decembrie a împlinit 61 de ani, a declarat pentru Libertatea să s-a bucurat foarte mult de un asemenea „cadou”: „A fost foarte emoționant, mai ales că să-ți vezi muzica și textele cântate de niște copii înseamnă că n-am muncit degeaba și că avem un viitor! Felicitări trupei, cred că au muncit foarte mult, e foarte greu vocal să cânți ce cântă Bittman!”, a precizat bateristul Holograf.

“Dacă noi ne iubim”- musical by Holograf este primul musical de tip generation fusion din România 

Proiectul de față vrea sa asigure un punct de tranziție între “vechea gardă” a muzicii autohtone, reprezentată de  trupa Holograf și tânăra generație – inclusiv sfera adolescentină, reprezentată de trupa și publicul trupei Victoria Art. Focusul principal al producției rămâne însă pe tânăra generație și problemele ei, ilustrate prin povestea și punerea în scenă a spectacolului.

În acest proiect au fost selectati 50 de câștigători ai multor premii în festivalurile de teatru pentru liceeni sau premianți la concursurile de Muzica  (Vocea României) etc.

we also recommend