We Singing Colors

We Singing Colors Full band show

We Singing Colors

Full band show

We Singing Colors – full band show

+++++++++++++++++++++++++++

We Singing Colors este o formatie indie pop-folk din Bucuresti, infiintata in 2011.

Pornita dintr-o ambitie de a scoate in fata melodia din muzica, in special prin voci, chitara si ritm si cu gandul de a canta cat mai mult si in locuri cat mai interesante, We Singing Colors a ajuns relativ usor la urechile oamenilor, in tara sau in strainatate. 

Ii puteti recunoaste dupa refrenul de la "Good days, bad days (https://goo.gl/hCg1kT)", fluieratul care se aude inca de cand au lansat primul album in 2014, intitulat "Made of wool, made of Heavy Metal" (https://goo.gl/xobKBm). 

Au urmat multe concerte in cluburi si festivaluri din tara, inregistrari si o serie de concerte in Marea Britanie, un scurt tur in Japonia si India, aparitii live la radio si pe scena in Spania, Bulgaria si Moldova. Sau un concert in tren, pe cea mai veche cale ferata din Romania, un live intr-o padure si un duplex Bucuresti / Melbourne direct din dormitor in fata a catorva mii de oameni. 

Cei 6 ani de activitate ai trupei au fost presarati cu mici schimbari, atat de componenta, dar si de instrumente, timp in care au lansat mai multe single-uri, insotite de clipuri. De la "creepy"-ul "Cantec de seara" (https://goo.gl/BMXqq2) regizat de Hypno pana la plutitorul "Get up slowly" (https://goo.gl/tDm2eT), sau de la socialul "Destiny" (https://goo.gl/uJEbWD), pana la zgomotosul "Out of the city" (https://goo.gl/ECfPfF). 

Doua lucruri au ramas totusi neschimbate, drive-ul pentru a scoate ce-i mai bun din ei si din fani si nucleu reprezentat de Roxana si Andrei, care isi pun amprenta pe fiecare compozitie. 

Links:
Youtube: https://www.youtube.com/user/wesingingcolors/videos
Itunes: https://itunes.apple.com/us/artist/we-singing-colors/id793269354
Facebook: https://www.facebook.com/wesingingcolors
Instagram: https://www.instagram.com/wesingingcolors/

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe