fbpixel
Skip to main content

Concert SEMNAL M

Invitati speciali: Mircea Baniciu si Laurentiu Cazan

Concert SEMNAL M Invitati speciali: Mircea Baniciu si Laurentiu Cazan

Mario Dance Atelier va invita la concert ! Artisti care au facut istorie in muzica romaneasca, pe scena Teatrului National din Cluj 

15 Decembrie, ora 20.00 la Teatrul National Cluj 
Concert Semnal M, Mircea Baniciu si Laurentiu Cazan
Biletele pentru se pot cumpara online: https://eventbook.ro/…/bilete-concert-semnal-m-15-decembrie… si din urmatoarele locatii: agentia de bilete a Teatrului National Cluj, Cinema Florin Piersic, Libraria Humanitas, terminalele Zebra. 
Va asteptam cu drag !

Semnal M 
În toamna lui 1976 se pun bazele trupei, după o discuție între Iuliu Merca si Ștefan Boldijar, purtată în prezența lui Mimi Găzdac (Varga), in restaurantul „Scoica" din Jupiter din vara aceluiași an.

Primăvara anului următor aduce cu sine începutul repetițiilor, în Cluj-Napoca. Formula era: Iuliu Merca, Ștefan Boldijar, Liviu Hrișcu (ex. Mondial), Constantin Sălăgean și Tavi Popovici. În luna martie se dă numele formației: Semnal.
Hituri: "Moara", "Durata", "Hora", "Urare", "La mijloc de padure", "Bal la Apahida", "Mai avem multe de facut", "Tanara dimineata", "La fereastra ta", "Descult in iarba", "Spune-mi cine esti" etc

Mircea Baniciu 
S-a remarcat în muzica românească la începutul anilor '70 când a devenit solist vocal al formației rock Phoenix. În 1992 a fondat trupa Pasărea Colibri, alături de Florian Pittiș, Mircea Vintilă și Vlady Cnejevici, cu care a cântat zece ani. În toamna anului 2007 părăsește din nou Phoenix pentru a-și continua cariera solo
Hituri: "Esarfa in dar", "Vara la tara", "Cantecul Ceasornicarului", "Himera", "Daca ai ghici", "Apa sambetei", "Amintire", "Andrii Popa", "Tristeti Provinciale", "Ma trezesc cu tine in gand", "Pisica neagra", "Canadiana", "Dealul cu dor", "Frunza" etc 

Laurentiu Cazan 
Este un multiinstrumentist (vioară, pian, chitară, muzicuță, percuție), compozitor, textier, solist vocal și orchestrator român din Buzău. A studiat vioara și pianul încă din copilărie. Fiind autodidact, mai târziu învață să cânte la chitară (acustică, electrică, bas) și își însușește tehnica percuției. 
Laurențiu Cazan a debutat în anul 1982 cu piesa “Uita tristetea”, iar în 1991 s-a stabilit în Olanda, decizie de moment, deoarece câțiva ani mai târziu s-a reântors în țară. Ultimul său album, “Și iarăși voi zbura“, a fost lansat în 2003.
1996 - își lansează albumul “Say something”
Dintre cele mai cunoscute piese interpretate de Laurențiu Cazan pot fi enumerate: "Say Something", "Uită tristețea", "Sunetul ploii","Noaptea în vis", "Numai muzica", "Pescărușul", "Te caut","Survive", "Sinceritate", "Aud un strigăt", "The Winner", "Running and crying."

we also recommend

15.03.2022
Wolfgang Haffner Trio la Jazz Fan Rising

"Haffner plays Haffner" / în premieră în România
Sala Dalles București, Bucuresti