Concert José González

Concert José González Timișoara 2023 la nesfârșit

Concert José González

Timișoara 2023 la nesfârșit

[ UPDATE 23.11.2023, ora 10:30: Biletele pentru concertul José González s-au epuizat în primele 18 minute de la deschiderea rezervărilor online. ]

Sâmbătă, 9 decembrie, de la 17:00, te așteptăm la Cinema Timiș pentru un concert excepțional al lui José González! Evenimentul face parte din programul „Timișoara 2023 la nesfârșit”, care marchează încheierea programului Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii. Eveniment finanțat de Municipiul Timișoara și organizat de Centrul de Proiecte. 

La douăzeci de ani de la Veneer, debutul său de o sinceritate fără compromisuri, care a schimbat regulile jocului, José González sărbătorește aniversarea cu o selecție de spectacole solo speciale în Europa.

Este greu de crezut că un album înregistrat doar cu cel mai elementar echipament, într-un apartament înghesuit din Gothenburg, a ajuns să fie disc de platină, nu doar în Suedia, ci și în Marea Britanie și să se vândă în peste 1 milion de exemplare în întreaga lume. Este și mai greu de crezut atunci când realizezi că, în afară de un scurt solo de trompetă și o ușoară intervenție de percuție, pe disc auzi doar o voce șoptită și corzile de nylon ale unei chitare acustice. Albumul Veneer din 2003 a fost un astfel de album, intrând în Top 10 în Marea Britanie, în parte datorită coverului piesei "Heartbeats" a trupei The Knife. Pentru a marca această lansare de referință, în 2023 Gonzalez revine pe câteva scene europene cu piese proprii și interpretări.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe