fbpixel

CONCERT DE COLINDE

CONCERT DE COLINDE Prezentat de FABRICA DE ARTE

CONCERT DE COLINDE

Prezentat de FABRICA DE ARTE

În fiecare an, în luna Decembrie, Fabrica de Arte organizează organizează un concert de colinde menit să reunească familia și comunitatea în spiritul Sărbătorii Crăciunului. 

Într-o atmosferă relaxantă, decor tematic, miros de scorțișoară și cozonac, vă invităm și anul acesta să participați la Concertul de Crăciun în care artiștii sunt chiar cursanții noștri. Colindele vor fi din repertoriul național și internațional, prezentate în diverse forme live instrumentale sau vocal instrumentale, cu o paletă stilistică largă în care se poate regăsi oricine.

Pentru a ne putea bucura în număr cât mai mare, vă propunem două reprezentații la Cinema Victoria, luni, 5 decembrie:

Prima reprezentație: 17.30–19.00

A doua reprezentație: 20.00–21.30

Deoarece arta nu are vârstă, pe scena de la Cinema Victoria vor urca artiști de vârste diferite, din contexte diferite, cu povești diferite, creând astfel un eveniment frumos pentru întreaga  comunitate. Nici profesorii Fabricii de Arte nu vor sta foarte departe de scenă, concertul terminându-se cu un moment muzical creat special de ei pentru acest eveniment.

Fabrica de arte din Timișoara este o școală privată de arte, care și-a deschis porțile  începând cu anul 2016  pentru oricine dorește să aprofundeze arta în variatele ei forme. Sintagma ce defineşte activitatea școlii noastre este: „Fabricăm arta care vine din inimă”.

Bilele se pot achiziționa online sau de la casa de bilete a Cinema Victoria, la prețul de 35 lei - tarif întreg, 20 lei – tarif pentru copii între 7 și 12 ani.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe