fbpixel
Skip to main content

6 Ani Urban / Concert: CTC // Urban

6 Ani Urban / Concert: CTC // Urban

#concert #hip-hop

◼️Vineri, 28.02 / 6 Ani Urban / Concert: CTC
(DOC, Deliric, Vlad Dobrescu, DJ NASA)
?Open doors: 21:00
Urban Home, Str. Victoriei, Nr. 17, 110017 Pitesti
☑️ Acces: 45 lei
Presale available online www.eventbook.ro
35 lei [50 buc] - 40 lei [100 buc]
?Opening & After: Dj AllIN
••••

În 2014, mai exact pe 28 februarie, ne luam inima în dinți și ziceam "what the hell", hai să le arătăm oamenilor conceptul nostru de "casă"! I-am spus "home" pentru că pentru noi și suntem siguri că și pentru mulți dintre voi, e o a doua casă. O casă plină de petreceri, concerte, concursuri, energie, culoare și dragoste. Am început încet și am învățat ușor cum să "mergem" să descoperim lucruri noi și să vă aducem cele mai de actualitate evenimente.
După cum v-am obișnuit, ca și voi, de ziua noastră ne place să "go all out", așa că am decis să sărbătorim 6 ani de Urban Home cu CTC!!!
Una dintre cele mai mari trupe de hip hop din România, CTC și-au început activitatea acum 20 de ani, cu o serie de piese pe care Vlad Dobrescu, Deliric și DOC le-au înregistrat ca demo. Piesele au circulat pe casete, răspândindu-se organic printre fanii genului, impresionați de upgrade-ul pe care trupa îl aducea ca lirica și ca sound în hip hop-ul românesc. Cei 3 MC devin astfel cunoscuți publicului înainte de apariția vreunui material oficial, și sunt invitați pe proiecte ale artiștilor deja consacrați. Nu reușesc însă să se înțeleagă cu casele de discuri, astfel că în 2000 înființează Facem Records, primul label independent de hip hop din România, iar la scurt timp alături de Cedry2k editează un EP care dă startul unei noi ere în istoria genului. Anul 2005 aduce „Dificultăți Tehnice”, singurul album al trupei, considerat de mulți ascultători un clasic care a adus noi schimbări în hip hop-ul românesc. După o pauză de 5 ani, CTC revin diversificându-și stilul: fiecare din cei 3 MC vine cu un material solo, cu propriile caracteristici, în care sunt implicați însă și colegii de trupă. Toate proiectele sunt de succes: DOC - „Scăpat De Sub Control” și „Lucrare De Control”, Deliric - „Inspecția Tehnică Periodică” și Vlad Dobrescu - „În Sfârșit” reușesc să ducă ascultătorii în filme diferite, dar complementare. Paleta de stiluri continuă să se extindă și în cele mai recente proiecte, care sunt colaborări cu alți producători: „DOC & Motzu în HD” și „Deliric x Silent Strike”. CTC se implică și în alte aspecte de lifestyle urban: Deliric crează brand-ul de streetwear Porc iar Vlad Dobrescu produce MIC Check, singura emisiune de hip hop din FM-ul românesc.

URBAN HOME - FRIENDS - FAMILY - FOREVER
Victoriei, Nr. 17
0743.066.445
www.urbanhome.ro
www.facebook.com/Urban.Home.Pitesti
www.instagram.com/urbanhomeclub

we also recommend

valabil pentru proiecțiile din mai 2021
Bilet cadou ARTA-Acasă


Online