fbpixel
Skip to main content

Vin la Jazz!

Vin la Jazz! Viorica Pintilie & band

Vin la Jazz!

Viorica Pintilie & band

28 iunie: marea familie a iubitorilor de vinuri românești și muzică live se reunește pe încăpătoarea și superba terasă de la FORM. Peste 15 reprezentanți ai cramelor vor fi prezenți la eveniment, pentru a povesti, în particular, clienților curioși, despre vinurile pe care le-au selectat pentru eveniment.

Păstrăm tradiția Cercului, de a promova soiurile românești. De la cunoscutele Fetești albe, regale sau negre, Busuioace de Bohotin sau Tămâioase românești și până la mai rar întâlnitele Grasă de Cotnari, Novac, Negru de Drăgășani sau altele, vă invităm să (re)descoperiți, cu plăcere și entuziasm, bogăția diversității soiurilor autohtone.

Într-o formulă în premieră, cunoscuta și iubita Viorica Pintilie ne va surprinde cu un repertoriu și o interpretare nouă, alături de artiștii Dan Bruma (chitară) și Paolo Profeti (saxofon).

Chef-ul de la Form va avea grijă până și de cei mai pretențioși degustători și gurmanzi, pregătind un meniu deosebit, special creat pentru această seară.

Lista completă a producătorilor și vinurilor participante va fi actualizată, permanent, până la data evenimentului.

Prețul biletului este de 50 de lei/persoană.

Având în vedere că ne desfășurăm sub cerul liber, data evenimentului poate suferi o amânare o zi sau două, în caz de condiții meteorologice nefavorabile. Vă rugăm să verificați pagina Vinul.ro (sau prognoza meteo) pe 28 iunie. :)

Stay Up To Date With Your Favorite Events