fbpixel
Skip to main content

Luna Amară. Invitat: FronT la BT Live

Luna Amară. Invitat: FronT la BT Live

BT Live prezintă:
LUNA AMARĂ
Invitați: FronT

Open doors: 20.30h
Concertul începe la ora 21.00.
Intrare:
--- 20 lei în pre-sale pe Eventbook.ro
---- 30 lei la intrare, în seara evenimentului.

++++++
Lansată în Cluj în 2000, Luna Amară este formația care a combinat armonios forța mesajelor sociale, cu sensibilitatea lirică ce descrie iubirea și stări de spirit dintre cele mai complexe și abisale. 
Trademark-ul sound-ului Luna Amară s-a consolidat pe baza solo-urilor de trompetă, riffurilor specifice de chitară și îmbinarea contrastantă a duetului de voci. 
Luna Amară este formația rock românească care a înregistrat una dintre cele mai mari cifre de vânzare a unui album de debut în anii 2000. Este vorba de albumul "Asfalt", produs de Roton Music, 2004. 

De-a lungul celor 16 ani de activitate neîntreruptă, cvintetul Luna Amară a concertat în toate colțurile țării, a făcut parte din line-up-up celor mai mari festivaluri autohtone, dar a fost invitată să performeze și în Germania, Olanda, Franța, Ungaria, Moldova, Bulgaria și Turcia.
www.facebook.com/LunaAmaraBand/

+++++
Trupa clujeană FronT a pornit la drum în 2009, an care marchează și lansarea unui prim EP (”Where Do You Go”), apoi intră într-o pauză de creație și restructurare, revenind într-o formulă nouă, mai dinamică!  
Având o activitate intensă de studio, dar și din punct de vedere al performance-urilor, trupa evoluează constant pe scena undergroundului românesc, lansează în 2016 EP-ul ”Alive” și se pregătește deja de înregistrarea următorului material discografic anunțat de single-ul “Colț de gând”.

http://bit.do/front-facebook
http://bit.do/front-youtube

++++++
În toamna anului 2016, Banca Transilvania şi Control Club își uneau forțele pentru a-și reafirma susținerea muzicienilor români prin inițiativa BT Live. Dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară, Banca Transilvania a purtat povestea live-urilor ”powered by Banca Transilvania” prin toate colțurile țării, atât prin prezența la cele mai importante festivaluri autohtone, cât și pe calea undelor radio prin sprijinirea creațiilor muzicale din cele mai diverse genuri și a performance-urile live sub umbrela BT Live.

După o vară efervescentă, BT Live a revenit în club Control (Str. Constantin Mille, nr. 4) cu un nou concept și o nouă serie de concerte, care reunește o trupă consacrată cu o trupă aflată la început de drum, invitată să preia ștafeta.

www.facebook.com/BancaTransilvania
www.bancatransilvania.ro

we also recommend

Cluj-Napoca Subscription SoNoRo Festival.14
13 - 17.11.2019
Cluj-Napoca Subscription

SoNoRo Festival.14
Cluj-Napoca

STUDENȚIADA - Lino Golden Promo : 4+1= 120 lei - promotia se aplica la adaugarea a cate 5 bilete in cosul de cumparaturi
19.10.2019
STUDENȚIADA - Lino Golden

Promo : 4+1= 120 lei - promotia se aplica la adaugarea a cate 5 bilete in cosul de cumparaturi
Princess Club

Abonament Transilvania Jazz Festival 2019 Transilvania Jazz Festival 2019
08.11.2019
Abonament Transilvania Jazz Festival 2019

Transilvania Jazz Festival 2019
Sala Radio Cluj-Napoca

Om la lună
02.11.2019
Om la lună


unteatru