fbpixel
Skip to main content

Bluescore Experience

Bluescore Experience

Hanno Hofer (chitară/voce)

Raul Kusak (Hammond organ)

Liviu Pop (baterie)

Cei trei au un turneu național anul acesta, iar noi suntem fericiți să îi primim la cel de-al doilea concert pe care îl vor susține în Cluj. Primul va fi cu o zi înainte. 😊

Însă ce se va întâmpla la Music Hub în 16 iunie, începând cu ora 20:00, este mai mult decât un concert, și anume:

- timp de 1,5 ore - sau poate mai mult - cei trei vor susține un concert la care avem atât locuri în sală, cât va fi și transmis prin live stream aici: https://www.music-hub.ro/live.

- timp de 1 oră - sau poate mai mult - băieții vor răspunde întrebărilor voastre și vă vor arăta cum fac magie cu instrumentele. Această parte a evenimentului va fi disponibilă doar celor care au ocazia să vină în sală. 

De aceea evenimentul se numește Bluescore Experience: oferim celor care nu pot ajunge fizic la concert posibilitatea de a petrece peste o oră ascultându-i live; iar cei care ajung în sală vor avea ocazia să afle din secretele celor trei.

Locurile în sală sunt limitate la 25.

Dacă încă nu-i cunoașteți, iată câteva cuvinte despre ei:

Un proiect de blues inițiat de bateristul american de origine romană, Liviu Pop. Un trio dinamic al cărui repertoriu este compus în majoritate din piese clasice de muzică blues și soul, dar care propune incursiuni și în alte stiluri muzicale (jazz, funk & rock), atât ca textură sonoră, cât și ca stare.

Experiența acumulată în Statele Unite de către LIVIU POP prin colaborări cu artiști precum Hubert Sumlin, Sam Lay, Lucky Peterson, Debbie Davies, Lil' Dave Thompson, Toni Lynn Washington, Bruce Katz, Studebaker John, Ruben Wilson, Mighty Sam McClain, Chris Tofield, Murali Coryell, Slam Allen, Kal David și mulți alții, ''justifică'' groove-ul inconfundabil al acestui extraordinar baterist!

HANNO HOFER este chitaristul și vocalistul grupului care aduce o naturalețe de interpretare dobandită prin studierea atentă a stilului de blues. În același timp, el propune însă și aventuri chitaristice în afara idiomului de blues care dau personalitate trio-ului. Hanno este și component al cunoscutului grup Nightlosers alături de care reprezintă România în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii.

Unicitatea acestui trio este dată de sunetul inconfundabil al orgii Hammond, un instrument total aparte. Îndemânarea, lejeritatea, dinamica și totodată sensibilitatea cu care RAUL KUSAK reușește să stăpânească acest complex instrument fac ca acest proiect să ofere o experiență sonoră deosebită și din punct de vedere al instrumentației.