fbpixel
Skip to main content

BJO - Povesti din Bucuresti

BJO - Povesti din Bucuresti

BJO - Povesti din Bucuresti

În seara zilei de 8 aprilie 2023, ultimul eveniment al seriei de concerte aniversare Jazzbook XI găzduiește Bucharest Jazz Orchestra cu proiectul Povesti din Bucuresti.

Între BJO și Jazzbook exista o stransa legatura, ansamblul muzical fiind o prezenta constanta în producțiile clubului incepand cu anul 2012, cand ambele au luat fiinta.

În primăvara anului 2015, cu ajutorul sustinut al clubului Jazzbook, s-a născut proiectul Povesti din Bucuresti materializat cu o productie discografica pe CD.

O formula restransa a orchestrei de jazz (numai 6 suflători) acompaniati de o secție ritmica atipica, interpretand compozitii ale membrilor ansablului precum deja consacratele "Ori sintem golani ori nu mai sintem" (Sebastian Burneci) sau
"Drum'N'BassArab Bridge" (Florian Radu), concertau atunci live la Jazzbook și în alte cateva locații de pe litoralul românesc, promovand materialul, coproducție BJO și Jazzbook.

8 ani mai târziu BJO se intalneste in formula originală la Jazzbook și readuce in atentia dumneavoastra Poveștile din București

În seara concertului vor fi puse în vanzare ultimele 50 de CD-uri ale tirajului sus menționat 

 Acest eveniment face parte din seria de concerte organizate de JazzBook cu ocazia aniversarii!

Acces - 80 lei | 100 de lei cu CD inclus

RSVP - 0752296746

Stay Up To Date With Your Favorite Events