fbpixel
Skip to main content

Alina Ciolcă & GRAIU LIVE @ RURAL : Blues, roots, etno-fusion, Balkan & more

Alina Ciolcă & GRAIU LIVE @ RURAL : Blues, roots, etno-fusion, Balkan & more

La mijloc de toamnă, în grădina RURAL, cu puțin timp înainte de asfințit, vom vibra pe acorduri de muzicii reinterpretate organic și electric în dialecte românești de către trupa GRAIU.

 

Alina Ciolcă - voce, Sergiu Popa - chitară, bass, Adrian Chepa - percuții, bass și drâmbă propun o experiență total diferită, o muzică "simțită" și cântată în graiuri din Bucovina, Maramureș, Bihor, Vlașca sau Tessalia, Macedonia, Istria, Meglen, Pind și altele, în dialecte istorice românești (două din ele pe cale de dispariție): aromâna, meglenoromâna, istroromâna și, desigur, dacoromâna. Toate acestea vor fi într-o oglindă tematică și sonoră cu muzica tradițională în graiul afro-american care îi stă la rădăcini blues-ului. 

Exemple:

https://www.youtube.com/watch?v=YI4L0SNqoM4

https://soundcloud.com/alina-carmen-ciolca/if-i-had-my-way

https://www.youtube.com/watch?v=TRbibzqpgFI

https://soundcloud.com/alina-carmen-ciolca/iancu-jianu-blues

https://www.youtube.com/watch?v=93VZf9UOH9E

 

Mici gustări vor fi, din partea casei, bunătăți locale precum: zacuscă, tartă și plăcintă de foi cu spanac și brânză, împreună cu suc din sirop de vișine și apă sau o bere. La locatie nu exista bar si puteti sa va aduceti fiecare ce doriti sa consumati extra.

 

Ne luam măsuri de protecție impuse de contextul actual, păstrând distanțarea și oferind mâncarea și băutura sub formă de porții individuale, (evitând astfel atingerea tacâmurilor, platourilor, sticlelor de către mai multe persoane). Punem la dispoziție dezinfectant și spirt și vă încurajăm să purtați mască de protecție. 

 

Spre seară se lasă răcoarea mai repede la sat, așa că e bine să vă aduceți ceva gros de îmbrăcat. 

Dacă vreți să stați pe iarbă, vă vor fi utile o pătură sau un izopren, noi insa asiguram locuri de stat jos pe scaune, baloti de paie etc. 

 

Va așteptăm: 

Când: sambata, 10 octombrie, ora 17:30. Accesul se face incepand cu ora 17:00.

Unde: in curtea RURAL ai liber la tihnă, la 30 km de București. Ne găsiți pe Google Maps, iar ca punct de reper suntem casa cu poarta galbenă si 2 nuci mari. 

Parcarea: se face în fața portii RURAL (pe diagonala) și în dreptul curților vecinilor, fără a le bloca accesul la porti va rugam mult. 

Numar de invitati: 20

Detalii și alte informații - Alex de la RURAL, 0748760440'

we also recommend