#Stars4Dreams - spectacol de bine pentru copii cu boli incurabile

#Stars4Dreams - spectacol de bine pentru copii cu boli incurabile Guest Stars: Inna, Irina Rimes și Nicoleta Nucă

#Stars4Dreams - spectacol de bine pentru copii cu boli incurabile

Guest Stars: Inna, Irina Rimes și Nicoleta Nucă

INNA, Irina Rimes, Nicoleta Nucă, AVA și trupa de teatru Victory of Art urcă pe scena #Stars4Dreams! 

Ne-am întrebat: Când e vremea să facem ceva grandios pentru cei din jur? Exact atunci când simțim!, ne-a răspuns inima. Pentru că, pentru micuții de la Fundația Copii în Dificultate viitorul înseamnă AZI. Timpul nu le este cel mai bun prieten, dar prin noi, poate lua această valență.

Așa a apărut #Stars4Dreams, spectacolul pe care vi-l propune Fundația Copii în Dificultate (CID) pe 16 aprilie, de la ora 20:00, la Sala Palatului.

Îndrăgitele artiste INNA, Irina Rimes, Nicoleta Nucă și AVA au răspuns pozitiv invitației de a-și completa colecția de fapte bune și vin să cânte pentru cei peste 100 de copii cu boli incurabile și abandonați, îngrijiți de fundație. Alături de acestea, va performa și trupa de teatru adolescentin Victory of Art.

Evenimentul, organizat pentru generația de mâine, cu susținerea generației de azi, este, totodată, un motiv de sărbătoare pentru miile de fapte bune, adunate din milioane de inimi, în 30 de ani de activitate ai Fundației CID.

Participarea la eveniment se traduce prin speranță pentru viitorul copiilor. Puteți face acest dar prin achiziția:

*Biletului în sală la una dintre cele trei categorii: 150 LEI (VIP) / 120 LEI (Cat. I) / 95 LEI (Cat. II) / 75 LEI (Cat. III).

*Suplimentului Meet&Greet: 95 LEI, care vă oferă ocazia unică de a le cunoaște mai îndeaproape pe starurile ce vor urca pe scenă și de a obține un autograf, imediat după spectacol. Pentru această întâlnire specială, este necesară și achiziția de bilet la eveniment.

*Biletului de susținere pentru Fundația CID: 45 LEI. Acest bilet reprezintă grija față de acești copii, fără participarea dumneavoastră la eveniment.

Despre Fundația Copii în Dificultate

Fundația Copii în dificultate (CID), cea mai veche fundație de bine din România, îi ajută pe copiii în grijă să conjuge timpul la viitor. În cei 30 de ani de activitate, familia CID și-a unit forțele pentru a dărui timp unui număr de 18.000 de copii cu boli incurabile sau abandonați.

Mai multe detalii:

Event Facebook

Fundatia Copii în Dificultate

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe