fbpixel
Skip to main content

Program BANFF CENTRE MOUNTAIN FILM FESTIVAL WORLD TOUR ROMÂNIA


                                                                                    BANFF Centre Mountain Film Festival  World Tour România 2022

 Festivalul de film montan de la BANFF (Alberta, Canada), desfășurat anual din 1976, este recunoscut drept cel mai prestigios festival internațional de filme scurte și documentare despre cultura, sportul și mediul montan din lume. Anual, o parte din filmele înscrise în concurs sunt selectate și prezentate în circuitul BANFF World Tour cu expunere în peste 40 de țări și 550 de comunități de pe întregul mapamond.  

BANFF World Tour România, ajuns anul acesta la a treia ediție, prezintă publicului din cinematografe nouă filme cu un spectru variat de activități specifice zonei de outdoor. Pe lângă sporturi deja consacrate  precum schiat, cățărare, caiac, trasee pe bicicletă, cei din sală vor avea ocazia să asiste la filmul unei expediții îndelung planificate în teritoriile îndepărtate ale oceanului Arctic și Polului Nord.

Cele peste două ore de proiecție vor purta spectatorii în zone cu peisaje captivante și le vor oferi ocazia să asiste la proiectele ambițioase cu un nivel crescut de adrenalină ale unor sportivi perseverenți în a-și atinge obiectivele.

BANFF World Tour se desfășoară în România începând din 2018 și este organizat de Asociația de Educație și Cultură Outdoor (AECO) cu sprijinul deosebit al Ambasadei Canadei în România. 

Organizatorul își rezervă dreptul de a returna contravaloarea biletelor în situația în care reglementările în contextul pandemiei cu virus SARScov2 vor impune reducerea numărului de locuri ocupate în sală la momentul desfășurării evenimentului. 

Informații actualizate cu privire la program și eveniment: www.banff.ro | facebook.com/banff.ro 

ORGANIZATOR: Asociația de Educație și Cultură Outdoor (AECO) | www.educatie-outdoor

BANFF Festival

événements