fbpixel
Skip to main content

American Independent Film Festival
Ediția a 3-a
12-18 aprilie 2019
Cinema PRO / Cinema Muzeul Țăranului

Într-o epocă dominată de fake-news, în care publicul este asaltat de mesaje audio-video care îi prezintă direct concluzii și nu situații, educația înspre o zona de discernământ, de spirit critic, ca remediu împotriva manipulării devine prioritară.

Inițiat în 2017, American Independent Film Festival revine în 2019 cu cea de-a treia ediție și prezintă o selecție de  producții independente americane recente, lansate în circuitul marilor festivaluri din lume precum Sundance, Cannes, New York, Tribeca, Telluride, Toronto, Veneția, alături de secțiuni retrospective, proiecții și evenimente speciale.

Au fost oaspeții noștri în ediții anterioare actorii Ethan Hawke, John C. Reilly, Joaquin Phoenix, Sebastian Stan, cineastul Kent Jones –  curator și directorul Festivalului de Film de la New York. Regizorii Barry Jenkins, câștigătorul Oscarului pentru Cel mai bun film în 2017 (Moonlight) și Sean Baker (The Florida Project) considerat unul dintre cei mai promițători tineri realizatori americani, au fost în dialog cu publicul din București, live, via Skype.

Informații despre bilete:

Biletele pot fi achiziționate de pe Eventbook.ro, de la sediul Eventbook din str. Actor Ion Brezoianu, 21, din rețeaua Eventbook.

Prețul biletului este de 15 lei.

Prețul biletului pentru studenți și pensionari are aplicată o reducere și este 10 lei. Biletele cu reducere pot fi achiziționate doar de la cele două cinematografe Cinema PRO și Cinema Muzeul Țăranului.  

Studenții UNATC și Hyperion au acces gratuit la toate proiecțiile, în baza carnetului de student și în limita locurilor disponibile.

ATENȚIE: Accesul este general (fără rând și loc atribuit)

*  ACCESUL ÎN SALĂ DUPĂ ORA ANUNȚATĂ ÎN PROGRAM NU ESTE PERMIS. Vă recomandăm să veniți cu 15 minute mai devreme pentru a evita orice situații neplăcute.

Eventualele modificări din program vor fi anunțate pe site-ul www.filmedefestival.ro și pe pagina de Facebook a festivalului.

Toate filmele au subtitrare în limba română.

  • Cinema PRO, Str. I. C. Brătianu 6, Telefon: (+40) 031 824 1360
  • Cinema Muzeul Țăranului, Str. Monetăriei 3, Telefon: (+40) 21 317 96 60

 

Festivalul este organizat de Asociația Cinemascop.

Contact Asociatia Cinemascop, Intrarea Serdarului, nr. 5, (+40) 21 666 48 27, [email protected]

Site-ul oficial al festivalului:  http://filmedefestival.ro/american-independent-ff/