Playground For Education

Playground For Education Concert cu Joaca

Playground For Education

Concert cu Joaca

Hai la joaca!

Pe 28 mai Beraria H devine Playground for Education, adica ne jucam impreuna jocuri de copii si de oameni mari la un concert aniversar optimist!

Ajungem MARI implineste 1 an de educatie prin joc pentru copiii din centre de plasament!

Uneori auzim povesti triste de la copii, dar noi, cei peste 200 de voluntari Ajungem MARI ce mergem saptamanal in centre de plasament, credem ca joaca poate face minuni!

Prin joc si metode interactive, le transmitem copiilor cunostinte si valori, ii invatam sa comunice si ii incurajam sa fie creativi si sa-si doreasca mai mult.

Asa ca o sa ne JUCAM si noi la concert!

Alaturi de Revista de Povestiri am pus la cale o gramada de jocuri! :D

Ne "testam" cunostintele de matematica, romana si engleza prin concursuri de “Google Translate”, recitat poezie cu baloane cu heliu, rezolvat probleme cu probabilitati de oameni mari si multe altele.

Vor fi prezente si jocurile copilariei: elasticul, coarda, “1, 2, 3, la perete stai”, TOMAPAN, sotron, telefonul fara fir si lista continua.

Va asteptam la concert sa ne bucuram impreuna de minunile pe care FIECARE din noi le poate face pentru copii si sa intelegeti practic bucuria jocului in educatie (pentru oameni mari). Si cine stie, poate va inscrieti si ca voluntari! :D

Biletele costa 15 lei si sunt disponibile online pe Eventbook.ro, la librariile Kyralina, Anthony Frost.

Fondurile obtinute din taxa de participare vor fi folosite pentru finantarea proiectului de voluntariat pana la finalul anului: rechizite si materiale educationale care ii ajuta pe voluntari sa faca orele cat mai interactive si interesante pentru cei peste 400 de copii.

Le multumim din suflet artistilor care canta pro bono pentru educatia copiilor din centre de plasament: Suie Paparude, Les Elephants Bizarres, Coma, The Pixels, Harlequin_Jack.


---

Prin Eventbook.ro poti comanda bilete oriunde in tara in sistem print-at-home, platind cu cardul, cash la orice oficiu Posta Romana, Banca Transilvania sau ramburs.

Biletele fizice pot fi cumparate si de la Librăria Engleza "Anthony Frost" (Calea Victoriei nr. 45), Libraria Franceza "Kyralina" (George Enescu nr. 8) sau comandate online cu livrare prin curier oriunde in tara.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend


Abonament Mediateca Institutului Francez din Romania la Iași
Valabil 1 an de la achiziție
Abonament Mediateca Institutului Francez din Romania la Iași
Mediateca Institutului Francez din România la Iași
MUMUSH 4.0
14-19 August 2024
MUMUSH 4.0
Adrianu Mare
JESUS CHRIST SUPERSTAR LYRICS BY TIM RICE – MUSIC BY ANDREW LLOYD WEBBER
19:00 - Thursday, 26 September
JESUS CHRIST SUPERSTAR
Opera Maghiară Cluj