fbpixel

Hangout Music Presents: DLR "Seeing Sounds Album Tour"

Hangout Music Presents: DLR "Seeing Sounds Album Tour" Party

Hangout Music Presents: DLR "Seeing Sounds Album Tour"

Party

Continuând să fie un filtru calitativ pe baza motto-ului “Inspire.Educate.Entertain”, label-ul Hangout Music aduce în premieră pentru a treia petrecere Hangout Music Presents, pe DLR din UK, unul din artiștii momentului în muzica drum and bass. Artistul se bucură de o popularitate crescândă, accentuată de release-ul recent al LP-ului său de debut “Seeing Sounds”, la renumitul Dispatch Recordings. Prestația tânărului englez va fi susținută de artiștii locali Intriga, Crimelabs, Sour, Brusten, Slimy și Tremour, în data de 29.05.15 la Question Mark.

★ DLR [UK] ★
Dispatch Recordings // Metalheadz // Symmetry // Utopia // Shogun Audio
https://soundcloud.com/j_dlr
https://www.facebook.com/dirtyleroi

DLR este un artist trecut prin cele mai fine label-uri de drum and bass, însușindu-i deprinderile și modelând simțul estetic într-un sound designer de excepție. Cunoscut din duo-ul Octane & DLR, în 2012 cei doi lansează la Dispatch albumul ”Method In The Madness” care a ajuns in Kmag Top 5 Albums of the Year. Piesele ”Murmur” si ”Set Up The Set” au primit susținere masivă de la cei mai mari artiști ai scenei și nenumărate difuzări la Radio 1. În 2013 colaborează cu artiști precum Hydro, Mako, Villem, Break, iar setul b2b cu Goldie la Outlook 2013 îi aduce EP-ul ”Your Mind” la Metalheadz, în iulie 2014.
Așadar, cu release-uri la Metalheadz, Symmetry, Shogun, Horizons, RAM , Renegade Hardware, Utopia Music și multe altele,  Dispatch Recordings devine în 2015 casa albumului său de debut, ”Seeing Sounds”. Un titlu sugestiv pentru un sound designer cu o imaginație și capacitate creativă, un “cut-glass tech roller scientist” (Mixmag) de top, DLR este un artist ce pune accent pe calitate și exprimarea sinelui, albumul său fiind dovada ingeniozității lui. Împinge limitele și se diferențiază de restul prin abordarea proprie a unui stil goovy și tehnic, inovator și creativ, ajunge să fie azi un “highly rated artist” în comunitatea drum and bass.

★ INTRIGA [RO] ★
https://soundcloud.com/intrigaa
https://www.facebook.com/intrigaaa

Intriga din București este un autodidact în producția drum and bass, iar ceea ce părea a fi doar un hobby deprins acum 6 ani, prinde contur sub forma unor piese cu influențe dark/minimal, atmospheric.
În 2013 a ieșit pe locul 2 la un concurs organizat de Arena Drum&Bass, a scos o piesă pe volumul II al compilației ”Nu Doar Bas”, iar în 2014, una pe canalul Deep Heads.
Spirit individual și liber, își construiește producțiile pe fundamentul convingerilor afective: "creez ce simt, ce-mi place". EP-ul său de debut ”Last Night” ce a fost lansat în cadrul evenimentului Hangout Music presents: Emperor & Transparent, reflectă întocmai personalitatea artistului.

★ CRIMELABS [RO] ★
https://soundcloud.com/crimelabs
https://www.facebook.com/pages/Crimelabs/190696524282820

Fire energica și versatilă, ascultator de rock, metal, alternative, mai apoi hip-hop, trip-hop, breakbeat și interesat de jazz, soul și blues, Crimelabs din București a început producția muzicală în 2009 luând elemente și idei din aceste genuri pentru a-și crea propriul sound. În 2010 dezvoltă o afinitate pentru muzica electronică și începe să experimenteze cu drum and bass, dubstep, halfstep. Încercând să surprindă ascultătorul la granița dintre stiluri, Crimelabs ajunge la un compromis perfect, sau mai degrabă o balanță muzicală pentru o minte deschisă. Aceste valori sunt întocmai înscrise în EP-ul său de debut care va marca al doilea release al label-ului Hangout Music.

★ SLIMY [RO] ★
https://soundcloud.com/slimy
https://www.facebook.com/slimyofficial

Din dorința de a se exprima prin muzică, Slimy și-a construit un background în scena drum and bass în ultimii 4 ani: de la rezidența cu Brusten în clubul Coolcat din București, petreceri la Elektric Knights și Street Delivery, a împărțit același pupitru cu Mistabishi, Dudawles, Brusten și Archer la clubul Elephant, radio show-uri la Groove On si Radio3net, gazdă la REC24 DJ Challenge, până la a pune bazele Hangout Music și Bedroom Sessions.
Preferă sound-ul dark, tehnic, rolling din techstep/halfstep, cu influențe neurofunk, dar în funcție de energie și filmul creat, livrează pertinent și muzică atmosferică, deep și deschisă precum autonomic, atmospheric bass, future bass music. La petreceri îi place să încerce muzică nouă, fără să uite însă de clasice. Acestea fac din Slimy un artist cu o viziune bine închegată asupra culturii drum and bass, pasiunea și aportul propriu luând forma primului release în colaborare cu Brusten, la label-ul Clear Conceptions.
Vizionar deci, și cu un potențial remarcabil, Slimy reprezintă cu certitudine o gură de aer proaspăt în scena drum and bass-ului românesc.

★ SOUR [RO] ★
http://www.mixcloud.com/TwistSour/
https://www.facebook.com/TheSourMusic

Interesat de muzica DNB încă din 2008 și susținând mișcarea prin prezența la numeroase evenimente de acest gen, Sour își începe activitatea de DJ în 2012 aducându-și contribuția la petreceri cu nume din ce în ce mai mari, pe parcursul anilor. Astfel, în 2014 a avut prilejul să mixeze la Arena DNB cu ocazia împlinirii a 10 ani de Dub Police, alături de artiști precum Caspa, Brookes Brothers și Ethic și revelionul 2015 l-a prins pe scenă la UKF x Arena DNB Ravelion împreună cu Koven live, Roksonix, Gojira&Planet H și Inflex cu IVN.
Susținut de colegii din breaslă și învățând de la maeștrii, Sour urmărește perfecționarea propriei tehnici pentru a-și contura un stil personal în producțiile ce vor urma să apară.

★ BRUSTEN [RO] ★
https://soundcloud.com/brusten

Brusten și-a început activitatea în drum and bass în 2008 ca rezident în clubul Coolcat alături de Slimy, în colaborare cu label-ul Basswise. Primele producții au aparut în 2011, mândrindu-se acum cu trei release-uri în afara țării (Moon EP la Deep Escape Music, la Clear Conceptions și Subspace Communications) și două în țară la BassTurbat,  fiind difuzate de-a lungul timpului la Bassdrive, Longitude.fm, Sub.fm, Radio Guerilla.
În 2012 a înființat cu Tremour ”Muzik Radio Show”, o emisiune la Radio3Net cu și despre muzica electronică, în scopul de a promova și a aduce mai aproape de public scena și reprezentanții ei. În prezent, proiectul este în curs de reinventare, urmând ca în 2015 să revină sub alt format, pe baza unui concept de revistă cultural-urbană.
În afara proiectelor Basswise, Brusten avut apariții la Street Delivery 2013 și la festivalul Electric Castle 2014.
Fiind influențat de stilul rock (Led Zeppelin, Pink Floyd, AC/DC etc.), fie că trece prin piese de genul atmospheric sau neurofunk, sound-ul său e caracterizat de un relief deep și dark.

★ TREMOUR [RO] ★
http://www.mixcloud.com/tremourmircea/
http://www.facebook.com/pages/Tremour

Tremour este ceea ce numim ”estențe tari în sticluțe mici”: DJ cu peste 10 ani de experiență, organizator de evenimente în cadrul Ghost Town Events, Tremour a mixat alături de nume grele ale scenei Drum & Bass și Dubstep (Doctor P, Psychofreud, Balkansky, Konspirator, Ed Solo, Alix Perez, Flux Pavilion, Rockwell, Coki, 16 Bit etc.) dar și alături de artiști polivalenți (JFB, Beardyman, Krazy Baldhead, DJ Yoda, Mr. Woodnote, Dub FX etc.).
În 2011 a avut prima apariție în afara țării, în cadrul celui mai cunoscut festival Drum & Bass și Dubstep din Bulgaria, “HMSU Open Air Festival”, alături de legendarul DJ Snow și prima doamna, DropDread. În același an, a participat la festivalul urban “Street Delivery”.
Ca și producător, a fost o prezență constantă în emisiunea Zona Liberă – Radio Guerrilla, a apărut în cadrul emisiunii produse de Notsocommon DJ la Dance FM și, în trecutul îndepărtat, pe One FM. A semnat coloana sonoră a documentarului “Get Brighton Graffiti” – un proiect low-budget ce pune în lumină istoria și cultura Graffiti din Brighton, UK.
În 2012 a apărut și prima melodie semnată de Tremour pe CD – un remix creat pentru competiția Dvořák Remastered, organizat de Centrul Ceh, CD-ul fiind lansat de Local Records. A devenit co-producător al emisiunii “Muzik Radio Show”, găzduită de Radio 3Net, o combinație de emisiuni online și video-podcast-uri, alături de colegul de proiect, Brusten. Video-podcast-urile pot fi vizionate gratuit, în mod repetat, pe canalul dedicat de YouTube - http://www.youtube.com/Muzikrshow.
În prezent lucrează la un EP care va conține 3 piese: un halfstep, un roller și un ambiental, conturând potențialul versatil al caracterului său.

=============================================
Hangout Music este primul label independent de muzică drum and bass din România și are ca scop susținerea scenei locale.
Înființat în 2013 , label-ul iși propune să fie stâlpul și filtrul calitativ care creează un nou cadru pentru artiști și public, aducând scena la nivelul celei din afară. Motto-ul care stă la baza conceptului de “hangout” este "Inspire.Educate.Entertain", prin care se dorește creșterea și dezvoltarea unei comunități ce se ghidează după valori precum calitate, ospitalitate și spirit familiar

www.hangoutmusic.ro
welcome@hangoutmusic.ro
https://www.facebook.com/HangoutMusicLTD
https://vimeo.com/hangoutmusicltd
https://soundcloud.com/hangoutmusic

Multumiri partenerilor: Event Planning Solutions​
FEEDER.ro, Orasul Meu, musicaddict.ro, anyplace.ro online magazine, 24FUN.ro, Best-Event Ro

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe