fbpixel
Skip to main content

Concert Yasiin Bay aka Mos Def

Concert Yasiin Bay aka Mos Def live in Sofia, Bulgaria

Concert Yasiin Bay aka Mos Def

live in Sofia, Bulgaria

Legendarul Yasiin Bay aka Mos Def concerteaza sambata, 13 iunie 2015, la Universiada Hall din Sofia, Bulgaria. Artistul celebreaza anul acesta 15 ani de la albumul de debut solo -  "Black on Both Sides" - considerat unul dintre materialele clasice ale genului. 

Biletele early-bird sunt limitate la 500 de bucati si pot fi cumparate de pe Eventbook.ro la pretul de 70 de lei. Dupa epuizarea acestora, biletele vor costa 85 de lei. 

*Prin parteneriatul cu Phat Bride, toti cei care achizitioneaza bilete la concertul Mos Def prin Eventbook vor primi din partea echipei un e-mail cu detaliile de acces si program, in limba romana, cu aprox. o saptamana inaintea evenimentului.

Pentru alte intrebari, ne puteti contacta pe office[at]eventbook[punct]ro.

-----

Prin Eventbook.ro poti comanda bilete oriunde in tara in sistem print-at-home, platind cu cardul, cash la orice oficiu Posta Romana sau Banca Transilvania sau ramburs. 

Biletele fizice pot fi cumparate si de la Librăria Engleza "Anthony Frost" (Calea Victoriei nr. 45) sau de la Libraria Franceza "Kyralina" (George Enescu nr. 8) sau comandate online cu livrare prin curier oriunde in tara.

Stay Up To Date With Your Favorite Events